Buigrietjes gekleurd

Rietjes kopen bij De Horeca Bazaar!

rietjes bestellen buigrietjes kopen buigrietjes bestellen gekleurde buig rietjes kopen
Zoals u van ons gewend bent biedt De Horeca Bazaar een zeer breed scala aan producten aan gericht op horeca en evenementen. Bij dat aanbod horen uiteraard ook de onmisbare disposables; van american red cups tot plastic bierbekers en van wegwerp shotglaasjes tot plastic champagneglazen. Vanwege de grote vraag hebben we sinds kort ook rietjes toegevoegd aan ons assortiment. Waar ook grote vraag naar is binnen de horeca zijn onze led foam sticks. Dit product is een echte sfeermaker voor een zacht prijsje!

Rietjes in verschillende kleuren

Deze rietjes zijn verpakt met meerdere keuren in een verpakking; rood, paars, groen, geel en blauw. De rietjes zijn perfect geschikt voor horeca, evenementen, kinderfeestjes of andere events. De kleurrijke rietjes geven een zeer feestelijke tint aan het geheel. Vanwege het makkelijke buigkopje, zijn de rietjes erg makkelijk om uit te drinken of om in hoogte te verstellen wanneer nodig. Deze rietjes zijn onwijs populair en geschikt voor veel verschillende (feestelijke) gebeurtenissen. Combineer ze ook eens met onze witte led ijsblokjes voor een feestelijk drankje!

Rietjes tegen de laagste prijs van Nederland

De Horeca Bazaar biedt niet alleen het leukste assortiment voor uw horecagelegenheid of event aan, wij doen dat ook nog eens met de garantie op de laagste prijs. Wij kunnen de laagste prijs op onze rietjes altijd garanderen omdat wij altijd direct bij de bron importeren en daardoor voorbijgaan aan de dure tussenhandelaar. Op deze manier creëren we extra marge die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten, aan u dus!
Ook iets voor jou?
goedkope foamsticks kopen

LED foam sticks multicolor

LED foam sticks, dé musthave voor ieder event! De led foam sticks zijn een sfeermaker voor bruiloften, events, verjaardagen en horecazaken!

0,54
0,52
Per stuk