Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Buigrietjes - Bierwinst

Buigrietjes van Bierwinst met een extra grote diameter zodat het drankje sneller op is!

Beschrijving

Lekker in de zomer op een terrasje zitten met een lekkere ijsthee op de tafel, ideaal! Als horecaondernemer wil je natuurlijk altijd je terras vol hebben, en dan niet met mensen die kraanwater bestellen en vervolgens een uur of twee blijven zitten om vervolgens verder niks meer te bestellen. Nee je wilt goede klanten, die die lekkere koude ijsthee op hun tafel hebben staan! En het liefste dat deze gasten nog een paar meer drankjes bestellen. Deze buigrietjes van bierwinst helpen een handje bij de snelheid van een drankje! De rietjes hebben namelijk een grotere diameter dan normale buigrietjes. Dit zorgt ervoor dat de gast een drankje sneller op heeft en daardoor ook sneller weer een nieuw drankje besteld. Deze rietjes gaan goed in combinatie met onze onbreekbare kunststof glazen - luxe! Voeg sfeer toe aan een tropisch feest in de zomer met frisse drankjes, Hawaii kransen en leuke muziek voor een topavond.

Buigrietjes van bierwinst bij De Horeca Bazaar

Wij kunnen met trots zeggen dat we samenwerken met bierwinst. Dit zorgt ervoor dat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren en toch voor de laagste prijs van Nederland! Alle buigrietjes die er op de markt te vinden zijn gaan niet verder dan 5mm. Deze rietjes van bierwinst hebben een doorsnede van 8mm. Hierdoor gaat er veel meer tegelijk door het rietje, dit resulteert erin dat het drankje sneller op is en de kans op een volgende drankje nog groter wordt! De gast heeft niks door van de grotere opening en zal dan ook niks merken.

Details

De buigrietjes hebben de volgende eigenschappen:

- De buigrietjes zijn afkomstig van bierwinst
- De buigrietjes hebben een grotere diameter dan normale buigrietjes, Op deze manier is het drankje sneller leeg
- De enige buigrietjes met 8mm op de markt
- De buigrietjes hebben een zwarte kleur

Levertijd

Op voorraad: Voor 16:00 besteld? Volgende werkdag in huis (Nederland & België)

Stel een vraag

Meer infomatie over dit artikel? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Voornaam
Achternaam
Telefoon
E-mail
Uw vraag
Cancel
Verzenden ››
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.