Shotglaasjes & plastic bekers

Hard en zacht plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs van Nederland. Deze polycarbonaat toppers zijn niet weg te denken uit de landelijk horeca. Dit onverwoestbare materiaal is en speciaal soort plastic wat hergebruikt kan worden!

Hard en zacht plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs!

Shotglaasjes

Zowel hard als zacht plastic borrelglaasjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland. Voor het beste assortiment van polycarbonaat shotglazen en wegwerp plastic shotglaasjes

Koop al uw disposables tegen de laagste prijs van Nederland!

Disposables

De Horeca Bazaar biedt disposables aan tegen de laagste prijs van Nederland, zoals de plastic shotglaasjes, plastic bierbekers en de plastic champagne glazen.

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups polypropyleen

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups

Deze super duurzame eco kunststof glazen zijn de ideale kunststof glazen voor op jouw evenement! Weg met al die wegwerp bekertjes en hallo herbruikbare kunststof glazen. De verduurzaming van horeca wordt steeds groter, stap nu in op deze trend en schaf de kunststofglazen vandaag nog aan!

Onze onbreekbare kunststof glazen tegen de laagste prijs van Nederland!

Onbreekbare kunststof glazen - Economy

De onbreekbare kunststof glazen zijn verkrijgbaar tegen de laagste prijs. Onze kunststof glazen zijn in vele varianten te verkrijgen, zoals kunststof bierglazen, kunststof wijnglazen en nog veel meer.

De mooiste Polycarbonaat glazen tegen de laagste prijs!

Onbreekbare polycarbonaat bekers - Luxe

Hard plastic glazen kopen tegen de laagste prijs. Onze polycarbonaat bekers zijn verkrijgbaar in vele varianten waaronder; plastic wijnglazen, plastic bierbekers en champagneglazen.

Kunststof glazen en glaswerk gemaakt van Polycarbonaat zijn we steeds meer terugkomen in de markt. De kunststof glazen vormen een duurzaam alternatief voor wegwerp plastic voor horeca en evenementen Dit type glaswerk kan in de vaatwasser, is herbruikbaar en vervolgens ook recyclebaar. Kunststof glazen hebben we in twee varianten; Polypropyleen en Polycarbonaat. Beide soorten kunststof hebben hun eigen voordelen. Welke past het beste bij jouw event of horecagelegenheid?

Voor wie zijn deze kunststof glazen?

De populariteit van de kunststof glazen komt oa voort uit het feit dat het in veel gemeente verplicht wordt om af te stappen van wegwerp plastic op evenementen en horecagelegenheden. Glaswerk buiten is vaak ook uit den boze, vanwege de veiligheidsrisico's die ermee gepaard gaan.
De kunststof glazen zijn qua uiterlijk bijna niet meer van echt glas te onderscheiden, zijn veilig, herbruikbaar en vaatwasbestendig. Zowel uit economische, als uit duurzame overwegingen zijn de kunststof glazen en shotglaasjes dus een zeer goed alternatief voor glaswerk en wegwerp bekers.

Kunststof glazen en shotglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar voert niet alleen het meest brede assortiment shotglaasjes van Nederland, wij garanderen ook nog eens de laagste prijs! Hoe kunnen wij dat? Heel simpel! Wij kopen onze borrelglaasjes direct in bij de fabrikant, hierdoor snijden we de dure tussenhandel uit het proces. Daarnaast kopen we onze borrelglaasjes enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren. Door deze twee inkoopvoordelen te combineren, kunnen we een groot deel van de marge op de shotglaasjes teruggeven aan onze klanten waardoor we altijd de laagste prijs kunnen garanderen. En dat is nog niet alles. Vanwege het feit dat wij onze shotglazen enorm grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren en zo onze 24-uur service garanderen.
9.1
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
Snelle persoonlijke service!
Polycarbonaat wijnglazen besteld. Fijne glazen, snelle service en een persoonlijk kaartje erbij. Altijd leuk!
Goed en snel
Zie hier boven
Snele levering
Was nel geleverd en er zitten geweldige kaartjes bij met teksten er op ik heb die kaartjes in me café hangen mensen vinden ze echt geweldig