Shotglaasjes & plastic bekers

Hard en zacht plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs van Nederland. Deze polycarbonaat toppers zijn niet weg te denken uit de landelijk horeca. Dit onverwoestbare materiaal is en speciaal soort plastic wat hergebruikt kan worden!

Hard en zacht plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs!

Shotglaasjes

Zowel hard als zacht plastic borrelglaasjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland. Voor het beste assortiment van polycarbonaat shotglazen en wegwerp plastic shotglaasjes

Koop al uw disposables tegen de laagste prijs van Nederland!

Disposables

De Horeca Bazaar biedt disposables aan tegen de laagste prijs van Nederland, zoals de plastic shotglaasjes, plastic bierbekers en de plastic champagne glazen.

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups polypropyleen

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups

Deze super duurzame eco kunststof glazen zijn de ideale kunststof glazen voor op jouw evenement! Weg met al die wegwerp bekertjes en hallo herbruikbare kunststof glazen. De verduurzaming van horeca wordt steeds groter, stap nu in op deze trend en schaf de kunststofglazen vandaag nog aan!

Onze onbreekbare kunststof glazen tegen de laagste prijs van Nederland!

Onbreekbare kunststof glazen - Economy

De onbreekbare kunststof glazen zijn verkrijgbaar tegen de laagste prijs. Onze kunststof glazen zijn in vele varianten te verkrijgen, zoals kunststof bierglazen, kunststof wijnglazen en nog veel meer.

De mooiste Polycarbonaat glazen tegen de laagste prijs!

Onbreekbare polycarbonaat bekers - Luxe

Hard plastic glazen kopen tegen de laagste prijs. Onze polycarbonaat bekers zijn verkrijgbaar in vele varianten waaronder; plastic wijnglazen, plastic bierbekers en champagneglazen.

Shotglaasjes worden steeds populairder. Dat komt vanwege de toenemende populariteit van samen een shotje doen. Wij voeren dan ook een zeer ruim assortiment aan shotglaasjes en borrelglazen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze shotglaasjes transparant 2cl!

Voor wie zijn deze transparante shotglaasjes?

Deze transparante shotglaasjes zijn helemaal in. Het unieke design is gebaseerd op de bierpul, dat is ook de reden dat dit type shotglaasjes ook vaak shotpulletjes worden genoemd. Deze borrelglaasjes zijn erg in trek bij horeca eigenaren die onze shotglaasjes zeer grootschalig inkopen. Het grote voordeel van deze shotglaasjes voor ondernemers is de hoge mate van efficiency die deze shotglazen met zich meebrengen. De "shotpulletjes" hebben een erg mooi design, staan chique en zijn daarnaast haast onbreekbaar. Dat zorgt ervoor dat de shotglaasjes voor zeer lange tijd gebruikt kunnen worden door de ondernemer. Daarnaast heeft het shotglaasje een inhoud van "slechts" 0,25cl terwijl het uiterlijk veel groter lijkt. Deze shotglaasjes zijn, vanwege het mooie design, ook erg in trek bij studentenverenigingen en bij particulieren voor thuis in de kast of voor een feestje.

Waar zijn de shotglaasjes van gemaakt?

Deze unieke shotglazen zijn gemaakt van dik polystyreen, een haast onbreekbaar soort plastic. De enorm dikke wanden zorgen voor verdere versteviging. De shotglaasjes hebben een inhoud van 0,25cl. Ook is het leuk om deze shotglaasjes in te zetten als promotiemiddel dmv bedrukte shotglaasjes!

Shotglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar voert niet alleen het meest brede assortiment shotglaasjes van Nederland, wij garanderen ook nog eens de laagste prijs! Hoe kunnen wij dat? Heel simpel! Wij kopen onze borrelglaasjes direct in bij de fabrikant, hierdoor snijden we de dure tussenhandel uit het proces. Daarnaast kopen we onze borrelglaasjes enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren. Door deze twee inkoopvoordelen te combineren, kunnen we een groot deel van de marge op de shotglaasjes teruggeven aan onze klanten waardoor we altijd de laagste prijs kunnen garanderen. En dat is nog niet alles. Vanwege het feit dat wij onze shotglazen enorm grootschalig inkopen, kunnen we altijd uit voorraad leveren en zo onze 24-uur service garanderen.
9.1
Uitstekende organisatie
Leuk team; vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Alles netjes geregeld en voor elkaar. Chapeau!
perfecte service
Heel goede service en snel.
Snelle levering en blij met de producten!
Ik had ijsfonteinen bestelt voor de verjaardag van mijn dochter. We hadden er een letterbord van gemaakt met haar naam. Kindje was hel...
quality items, fast delivery
The items were of good quality, fair price, and delivered on time. I would definitely order again! Thank you!