De Horeca Bazaar

Shotglaasjes transparant blauw - 2,5cl

De goedkoopste onbreekbare shotglazen van Nederland!

De shotglaasjes van De Horeca Bazaar zijn uniek in Nederland. In het huidige uitgaansleven zijn sfeer, beleving en identiteit zeer belangrijk. Onderscheidt u van andere ondernemers door te letten op de details. Deze blauw transparante borrelglaasjes zijn een perfecte aanvulling op een chique interieur of in een horecagelegenheid met veel blauwtinten. De Horeca Bazaar richt zich juist op dat extra stukje beleving in de horeca en op evenementen. Het uitgaanspubliek wil non-stop geprikkeld en vermaakt worden, juist daarom is het goed om u te onderscheiden op de punten waar dat kan. Bijvoorbeeld met deze blauwe ballonnen 130cm. Deze feestdecoratie maakt een feest gemakkelijk een bijzondere beleving!

Voordelige shotglazen goed voor de portemonnee!

Onze borrelglaasjes zijn niet alleen leuk voor het oog, maar ook goed voor de portemonnee. Waar we het in de horeca al moeilijk genoeg hebben, daar moeten we besparen waar mogelijk. Onze shotglaasjes zijn gemaakt van het zeer harde, haast onbreekbare, plasticsoort polycarbonaat. Deze zeer harde shotpulletjes zijn bijna onmogelijk te breken. Na het drinken van een shotje aan de bar, belandt het shotglaasje vaak of op de grond of wordt getracht in de spoelbak te gooien. Vaak zonder succes en belanden de shotglaasjes op de grond. Geen probleem! Bij het poetsen raapt het de pulletjes gewoon weer op en gooit ze terug in de spoelbak, zonder dat er vieze krassen op het borrelglaasje achterblijven. Ook de inhoud is minder dan van de doorsnee shotglazen, onze polycarbonaat pulletjes bevatten 2,5cl. Voor de grote drinker heeft De Horeca Bazaar blauwe led ijsblokjes, hiermee maak je met gemak een beleving van je bottle service!

Bekijk ook onze staffelkortingen om uw unieke shotglaasjes nog voordeliger in te kunnen kopen. De Horeca Bazaar biedt al zijn producten en feestartikelen aan met de laagste prijsgarantie!
shotglaasjes transparant blauw borrelgla borrelglas transparant blauw shot glas b
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Shotglaasjes transparant 2,5cl

Shotglaasjes transparant - 2,5cl

De goedkoopste shotglaasjes van de Benelux! Bestel je transparante shotglaasjes 2,5cl vandaag online en je hebt ze morgen al in huis!

Vanaf
0,28
Per stuk