De Horeca Bazaar

Shotglaasjes rood - 2,5cl

Unieke rode shotglaasjes van 2,5cl, leuk voor in jouw horecagelegenheid!

Shotglaasjes rood 2,5cl
Tegenwoordig draait het uitgaansleven vooral om beleving, prikkelen, stand out from the crowd. Je moet je best doen om uw gasten te trekken, ze komen niet meer allemaal vanzelf; u zult er voor moeten werken en creatief moeten zijn. Het gaat om de kleinste dingen. Zo bieden wij de leukste feestartikelen aan, maar bijvoorbeeld ook deze unieke en zeer populaire rode shotglaasjes. Vanwege het feit dat wij alle mogelijke kleuren aanbieden, kunt u zorgen dat uw shotglaasjes altijd matchen met uw logo of uitstraling van uw horecagelegenheid!

Door wie worden deze polycarbonaat borrelglaasjes gebruikt?

Vanwege het feit dat de borrelglaasjes er zeer leuk uitzien, zijn ze erg geschikt om aan uw gasten te presenteren in de kroeg of op een evenement. Ook worden deze rode shotglaasjes soms aan een koord gehangen zodat het om de nek kan. Vooral evenementen met rood in het thema kiezen erg vaak voor deze populaire en unieke rode shotglaasjes. Horeca eigenaren zijn helemaal gek op deze zeer hard plastic shotglaasjes. De shotglaasjes zijn gemaakt van polycarbonaat en zijn daardoor onverwoestbaar en zorgen dus voor een zeer efficiënte manier van werken. Wanneer de shotglaasjes op het eind van de avond op de grond liggen, kun je ze makkelijk oprapen en weer terug in de spoelbak gooien. Ook al hebben er verschillende gasten opgestaan. Een bijkomende reden dat horeca eigenaren vaak voor deze shotglaasjes kiezen is omdat ze een inhoud hebben van 2,5 cl, waar glazen shotglaasjes vaak een inhoud van 3,5cl hebben. Al met al zorg je met deze polycarbonaat shotglaasjes voor een zeer efficiënte bedrijfsvoering en hou je je kosten laag.

Combineer de rode shotglaasjes met onze andere artikelen!

Zoals gezegd is het steeds belangrijker om de details goed te beheersen en zorgen dat alles matcht en klopt. Wanneer uw event, club of logo op rood gericht is, is het extra leuk om deze rode shotglaasjes in te zetten. Combineer de rode shotglaasjes met rode confetti, onze rode foam sticks, rode led ballon en rode waxinelichtjes om het themafeest helemaal compleet te maken!

Shotglaasjes kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij bieden al onze feestartikelen, shotglaasjes en disposables altijd aan met de garantie op de laagste prijs. Ziet u onze producten elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed. Wij maken deze polycarbonaat shotglaasjes met onze eigen mal en draaien zeer grote aantallen. Op deze manier kunnen we schaalvoordelen creëren die weer zorgen voor de garantie op de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van het grootschalig produceren van de shotglaasjes is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 15:00 uur uw shotglaasjes kopen = morgen al bij u in huis!
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."
Ook iets voor jou?
Shotglaasjes oranje 2,5cl

Shotglaasjes oranje - 2,5cl

Toffe oranje shotglaasjes 2,5cl gemaakt van stevig kunststof genaamd polycarbonaat waardoor ze onbreekbaar zijn! Ideaal voor in de horeca.

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes groen 2,5cl

Shotglaasjes groen - 2,5cl

Bestel deze kunststof groene shotglaasjes 2,5cl op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk