De Horeca Bazaar

Plastic wijnglazen - 15cl - Transparant

Stapelbare plastic wijnglazen met een inhoud van 150ml. Laagste prijsgarantie!

Ons uitgaansleven veranderd in een zeer rap tempo. Waar we 10 jaar geleden nog met zn allen in de discotheek stonden, daar zijn de discotheken grotendeels verdwenen en zijn de festivals als paddenstoelen uit de grond geschoten. Hierdoor is ook de beleving, sfeer en andere randzaken rondom events snel veranderd. Waar het feest voorheen altijd binnen te vinden was (in een horecagelegenheid of in een discotheek), daar zijn festivals en grootschalige events erg vaak outdoor.Hierbij zijn ook weer andere producten belangrijk. Zo werken festivals niet met glaswerk maar vaak met disposable bier- en wijnglazen. Uiteraard hebben wij ook deze disposables opgenomen in ons assortiment!

Plastic wijnglazen, ideaal voor evenementen!

Onze disposable plastic wijnglazen zijn vooral zeer geschikt voor outdoor festivals en evenementen die naar buiten toe gericht zijn. Zo worden deze chique plastic wijnglazen ook erg veel ingekocht door horecagelegenheden die naar buiten toe schenken tijdens bepaald evenementen. Denk daarbij aan Koningsdag, carnaval en andere events waarbij de straten vaak helemaal vol staan met feestende mensen. Natuurlijk zijn de plastic wijnbekers erg in trek bij outdoor festivals. Samen met onze American red cups zijn deze plastic wijnglazen de absolute hardloper in ons assortiment disposables.

Plastic wijnglazen en andere disposables met de laagste prijsgarantie!

De plastic wijnglazen zijn een van onze hardlopers; onmisbaar voor festivals en outdoor events. Wij proberen het breedste assortiment must haves aan te bieden voor horeca en evenementen. Maar daar blijft het niet bij; wij bieden al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs; zo ook deze populaire plastic wijnglazen. Wij kopen de plastic wijnglazen dusdanig grootschalig in dat we enorme inkoopvoordelen creëren. Op deze manier kunnen we onze plastic wijnglazen, evenals de rest van onze disposables, aanbieden met de laagste prijsgarantie! Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig inkopen van onze plastic wijnglazen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw plastic wijnglazen online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
Plastic wijnglazen 15cl transparant Plastic wijnglazen 15cl transparant kopen Goedkope plastic wijnglazen 15cl transparant
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."