De Horeca Bazaar

Kunststof bierpullen - 30cl - Transparant

Polycarbonaat bierpullen van 30cl voor efficiënte bedrijfsvoering!

Kunststof bierpullen 30cl transparant Kunststof bierpullen 30cl transparant kopen
Themafeesten worden steeds populairder. Dit soort themafeesten zijn een goede kapstok om je decoratie en feestartikelen aan op te hangen. Veel van deze themafeesten komen ook uit het buitenland overgewaaid. Zo is Oktoberfest natuurlijk een heel groots themafeest in Duitsland, wat al jaren gelden over is komen waaien naar Nederland.

Oktoberfest niet compleet zonder bierpullen

Iedereen is natuurlijk wel bekend met het Oktoberfest. Blauw-wit, de lederhosen en natuurlijk de bierpullen mogen daarin niet ontbreken. Wij leveren deze bierpullen in kunststofsoort Polycarbonaat; lijkt net op echt glas, vaatwasbestendig en is bijna niet kapot te krijgen. Ideaal wanneer je jaarlijks een event organiseert zoals Oktoberfest en de bierpullen dus jaarlijks opnieuw kan gebruiken. Deze pul heeft een inhoud van 30cl.
Ook hebben we onbedrukte en bedrukte shotglaasjes in dezelfde pul-vorm. Leuk om deze te combineren.

Polycarbonaat bierpullen met de laagste prijsgarantie

Wij bieden over al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ook de Polycarbonaat bierpullen. Dit kunnen wij veroorloven omdat wij al onze producten grootschalig inkopen bij de fabrikant. Hierdoor creëren wij enorme schaalvoordelen wat ervoor zorgt dat we meer terug kunnen geven in de prijzen die wij aan kunnen u kunnen bieden. Ziet u dit product alsnog elders tegen een vaste lagere prijs? Meld dit bij ons en dan passen wij direct de prijs voor u aan!
1 10 1493
9.1
1493 Beoordelingen
"Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!"