De Horeca Bazaar

Kunststof servies

Servies van onbreekbaar kunststof kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar. Het grootste assortiment kunststof servies tegen de laagste prijsgarantie! En bestel je het op werkdagen voor 18:00 wordt het morgen bij je geleverd.

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Transparant
Standaard
Prijs
Kunststof bord servies kunststof wit

Kunststof bord - 18cm - Wit

Maak je kunststof servies compleet met dit kunststof bord. Verkrijgbaar in drie maten!

Vanaf
2,65
Per stuk
Kunststof bord wit kopen

Kunststof bord - 24cm - Wit

Maak je kunststof servies compleet met dit kunststof bord. Verkrijgbaar in drie maten!

Vanaf
3,04
Per stuk
Kunststof bord wit

Kunststof bord - 27cm - Wit

Maak je kunststof servies compleet met dit kunststof bord. Verkrijgbaar in drie maten!

Vanaf
3,19
Per stuk

Kunststof bierglazen, champagneglazen en pitchers zijn al een tijdje bij ons in het assortiment te vinden. Maar vanaf nu is ook het kunststof servies toegevoegd aan ons brede assortiment! Een duurzame oplossing voor wegwerp plastic of glas.

De voordelen van kunststof servies

Het kunststof servies is onbreekbaar, dat komt omdat het is gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat is een zeer krachtig kristal helder plastic voor. Polycarbonaat is geschikt voor de vaatwasser, wat nog meer voordelen geeft aan ons kunststof servies. Kunststof servies heeft als grootste voordeel dat het veiliger is dan glas en dat het langer mee gaat omdat je het niet kapot kan laten vallen. Een duurzame en op de lange termijn goedkopere oplossing dus! Waar vroeger kunststof servies nog wel eens minder mooi kon zijn dan glas is dat tegenwoordig niet meer het geval. Het kunststof servies is net zo helder als glas en is super netjes afgewerkt. Wij kunnen geen nadelen verzinnen over deze producten!

De laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar

Kunststof servies koop je bij ons altijd tegen de laagste prijsgarantie. We importeren ons kunststof servies grootschalig waardoor we deze lage prijzen kunnen garanderen én altijd uit voorraad kunnen leveren. Als je op werkdagen voor 18:00 besteld heb je de bestelling de volgende dag in huis!

9.1
Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!
levering als verwacht en volgens planning.
Veel shotglaasjes besteld, wel wat breuken erin, maar ik ga ervanuit dat het opgelost wordt. Verder goede kwaliteit voor een prima pr...
Snelle levering en goede communicatie
Bestelling wordt snel geleverd en je ontvangt netjes updates over de vorderingen van de bestelling en verzending.
Super goede service en absoluut de goedkoopste
Kei tevreden over de Horeca Bazaar! Ze hebben altijd grote hoeveelheden op voorraad, schakelen snel en zijn ook nog eens spotgoed...