De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kunststof servies kopen

Servies van onbreekbaar kunststof kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar. Het grootste assortiment kunststof servies tegen de laagste prijsgarantie! En bestel je het op werkdagen voor 18:00 wordt het morgen bij je geleverd.

Filters
Wit
Transparant
Standaard
Prijs
Kunststof bord servies kunststof wit

Kunststof bord - 18cm - Wit

Maak je kunststof servies compleet met dit kunststof bord. Verkrijgbaar in drie maten!

Vanaf
2,87
Per stuk
Kunststof bord wit kopen

Kunststof bord - 24cm - Wit

Maak je kunststof servies compleet met dit kunststof bord. Verkrijgbaar in drie maten!

Vanaf
3,26
Per stuk
Kunststof bord wit

Kunststof bord - 27cm - Wit

Maak je kunststof servies compleet met dit kunststof bord. Verkrijgbaar in drie maten!

Vanaf
3,44
Per stuk

Kunststof bierglazen, champagneglazen en pitchers zijn al een tijdje bij ons in het assortiment te vinden. Maar vanaf nu is ook het kunststof servies toegevoegd aan ons brede assortiment! Een duurzame oplossing voor wegwerp plastic of glas.

De voordelen van kunststof servies

Het kunststof servies is onbreekbaar, dat komt omdat het is gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat is een zeer krachtig kristal helder plastic voor. Polycarbonaat is geschikt voor de vaatwasser, wat nog meer voordelen geeft aan ons kunststof servies. Kunststof servies heeft als grootste voordeel dat het veiliger is dan glas en dat het langer mee gaat omdat je het niet kapot kan laten vallen. Een duurzame en op de lange termijn goedkopere oplossing dus! Waar vroeger kunststof servies nog wel eens minder mooi kon zijn dan glas is dat tegenwoordig niet meer het geval. Het kunststof servies is net zo helder als glas en is super netjes afgewerkt. Wij kunnen geen nadelen verzinnen over deze producten!

De laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar

Kunststof servies koop je bij ons altijd tegen de laagste prijsgarantie. We importeren ons kunststof servies grootschalig waardoor we deze lage prijzen kunnen garanderen én altijd uit voorraad kunnen leveren. Als je op werkdagen voor 18:00 besteld heb je de bestelling de volgende dag in huis!

9.1
Top
Supersnelle bezorging
Top! Snel in huis en niet duur!
Super snel en niet duur.
Vlotte en correcte levering
PRIMA
Prima
Makkelijke website. Snelle levering