Eco kunststof glas - 50 cl

Goedkoop, stevig, duurzaam. Wat wil je nog meer? Prachtig te bedrukken kunststof glazen!

kunststof glazen bedrukt kunststof glazen polypropyleen bedrukking kunststof beker Goedkope bedrukte eco cups kopen
Duurzaamheid staat in iedere branche en in iedere onderneming hoog op de prioriteitenlijst. In het land van horeca, evenementen en festivals is dat niet anders. Het streven om naar ecologisch verantwoorde alternatieven te zoeken wordt merkbaar groter en groter. De Horeca Bazaar probeert daar uiteraard in te faciliteren waar het kan. Zo vormen de Kunststof glazen herbruikbare alternatieven voor het wegwerp plastic. Voor grootschalige evenementen kan dit echter een dure oplossing vormen. Daarom introduceren wij ECOCUPS!

Goedkope kunststof glazen met de inhoud van 50cl!


Zoals gezegd is de groei in Polycarbonaat glazen enorm de laatste jaren. Echter zijn er ook andere mogelijkheden om de plastic wegwerp bekers in de ban te doen. Deze Polystyreen kunststof glazen zijn een goedkoper alternatief op Polycarbonaat glazen en hebben dezelfde voordelen; herbruikbaar en duurzaam, alleen dan een stukje goedkoper.
En waarom wij stiekem echt enthousiast worden van deze kunststof ECOCUPS? Ze zijn (werkelijk waar) prachtig te bedrukken!

Bedrukte kunststof glazen voor het ultieme wauw-effect!


Duurzaam, herbruikbaar en goedkoop zijn natuurlijk goede kenmerken wanneer we opzoek zijn naar kunststof glazen voor onze horecagelegenheid, festival of event. Waar wij echter nog meer enthousiast van worden is het feit dat deze kunststof glazen allround en full color te bedrukken zijn. Het gehele glas is bedrukt met uw logo, slogan of andere marketinguiting. Ook het bedrukken kan al vanaf een enorm lage prijs en is al in kleine aantallen te realiseren.

Vraag meteen een offerte op voor uw eigen, unieke bedrukte kunststof glazen!