De Horeca Bazaar

Eco kunststof glas - 35 cl

Help mee met het verduurzamen van de horeca! Kunststof glazen capaciteit: net. 35cl max. 40cl

Kunststof glazen polypropyleen Polypropyleen kunststof glazen bedrukking kunststof beker Goedkope bedrukte eco cups kopen
Deze cups zijn gemaakt van Polypropyleen en worden eco cups of hardcups genoemd. Deze variant heeft een inhoud van 35cl.

Hardcups van 35cl, door wie worden ze gebruikt?

Hardcups is een verwijzing naar het hardere karakter van de cups ten opzichte van het wegwerp plastic. Een andere naam voor de hardcups is eco cups, dit is dan weer een verwijzing naar het duurzame en ecologisch verantwoorde karakter van de cups. De combinatie klinkt dus als een perfecte cup voor festivals, evenementen en concerten. De hardcup van 25cl is onze meest verkochte variant, dat is een beetje de reguliere maat voor bier in te schenken. Deze 35cl variant wordt vaak gebruikt bij een biercantus.
Bekijk ook eens de mogelijkheden om hardcups te bedrukken. Het bedrukken van de hardcups kan full color en volledig rondom. Op deze manier transformeer je een regulier cup in een promotioneel artikel!

Eco cups kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij kopen al onze artikelen zeer grootschalig in. Deze grootschalige inkoop zorgt ervoor dat we enorme schaalvoordelen creëren op de inkoop van onze artikelen. Deze voordelen vertalen we vervolgens weer naar de garantie op de laagste prijs voor onze afnemers. Een bijkomend voordeel is dat we onze artikelen altijd zeer grootschalig op voorraad hebben en dus direct uit voorraad kunnen leveren.
Eco cups vandaag online kopen voor 16:00 uur, morgen al bij je in huis!
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"