De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte kunststof ecocup

Laat je eco kunststof cups personaliseren door er je eigen logo op te laten bedrukken

Eco cup, ook wel hardcups genoemd, zijn de vervanger van wegwerp plastic op festivals, evenementen en concerten! Maar deze cups zijn om te zetten in ware promotiemiddelen!

Hardcups bedrukken met logo!


Festivals, evenementen en concerten gaan massaal over op hardcups als vervanger van wegwerp plastic. Via het bekende statiegeldsysteem vormen de hardcups een duurzame en ecologisch verantwoorde manier om het wegwerp plastic volledig uit te bannen. Ook qua kosten ligt het gebruik van hardcups lager dan wegwerp plastic. Dat zijn natuurlijk heel veel redenen om al over te gaan op deze cups, de mooiste moet nog komen!
De hardcups zijn namelijk volledig rondom en full color te bedrukken met je eigen logo of huisstijl! Op deze manier vorm je je standaard cup om tot waar promotiemateriaal.

Geld verdienen op je bedrukte hardcups!


Zoals we hiervoor al aangaven is het gebruik van hardcups in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan het gebruik van wegwerp plastic. Nu gaan we nog een stapje verder; je kunt namelijk geld verdienen met het gebruik van hardcups. Via het statiegeldsysteem betalen bezoekers vaak een half muntje huur voor een cup. Wanneer je de hardcups bedrukt met een mooi logo of een gave print, kunnen bezoekers ervoor kiezen om de cup mee naar huis te nemen en dus niet in te leveren (en statiegeld terug te vorderen). Op deze manier kun je de hardcups inzette als verdienmodel!

Hardcups van 35cl, door wie worden ze gebruikt?

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."