Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups polypropyleen

Deze super duurzame eco kunststof glazen zijn de ideale kunststof glazen voor op jouw evenement! Weg met al die wegwerp bekertjes en hallo herbruikbare kunststof glazen. De verduurzaming van horeca wordt steeds groter, stap nu in op deze trend en schaf de kunststofglazen vandaag nog aan!

incl BTW
excl BTW
Kunststof glazen bedrukte

Eco kunststof glas - 20 cl

Het kunststof glas met een netto capaciteit van 20 cl en een maximum van 28 cl. Prachtig te bedrukken!

Vanaf
0,23
Per stuk
Kunststof glazen polypropyleen

Eco kunststof glas - 35 cl

Help mee met het verduurzamen van de horeca! Kunststof glazen capaciteit: net. 35cl max. 40cl

Vanaf
0,29
Per stuk
kunststof glazen bedrukt

Eco kunststof glas - 50 cl

Goedkoop, stevig, duurzaam. Wat wil je nog meer? Prachtig te bedrukken kunststof glazen!

Vanaf
0,39
Per stuk
Goedkope bedrukte eco cups kopen

Bedrukte kunststof ecocup

Laat je eco kunststof cups personaliseren door er je eigen logo op te laten bedrukken

op aanvraag
Polypropyleen is een soort kunststof dat een wijde toepassing kent. Het is stevig, duurzaam en bestand tegen bacteriegroei. Deze eigenschappen maakt dat het materiaal uitstekend geschikt is als duurzame kunststof glazen. De horeca stapt laatste tijd steeds vaker over op deze mooie kunststof glazen, maar hoe komt dit? Dit komt omdat de wereld aan het verduurzamen is. En ook de horeca moet hier in meegaan natuurlijk. Naast dat de kunststof glazen vele malen duurzamer zijn dan wegwerp bekers, ben je op lange termijn ook nog is goedkoper uit. De kunststof glazen zijn namelijk gewoon geschikt om in de vaatwasser af te wassen en dus vele malen te gebruiken.

De polypropyleen kunststof glazen in gebruik

Nu zou je misschien nog je twijfels hebben bij kunststof glazen gemaakt van polypropyleen, maar dat is nergens voor nodig! En dit is waarom: De kunststof glazen zijn, zoals al eerder genoemd, meerdere malen te gebruiken. Ook zijn deze kunststof glazen, vergeleken met vele andere varianten, veel goedkoper! De kunststof glazen zullen ook niet zo snel kapot gaan, dit komt omdat polypropyleen een zeer flexibel, maar stevig materiaal is. Het geeft dus goed mee waardoor de kunststof glazen niet zo snel zullen breken.

Kunststof glazen op je evenement


Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. Vroeger toen na het evenement een bulldozer moest komen om alle wegwerp plastic bekers van de grond af te komen halen, is nu steeds vaker verleden tijd. Zo heb je veel evenementen waar ze kunststof glazen met borg aan gasten aanbieden. Je betaald een x bedrag voor je glas, en wanneer je hem aan het einde van de avond weer in komt leveren, krijg je dit bedrag weer terug. Een ideaal systeem! Je gasten doen het opruimwerk voor je, en je krijgt je kunststof glazen weer terug om her te gebruiken!

Kunststof glazen bij De Horeca Bazaar

Als het aankomt op het kopen van kunststof glazen heb je meerdere keuzes. Zo heb je bij ons alleen al drie verschillende soorten. Deze polypropyleen glazen, polycarbonaat luxe glazen en de polycarbonaat economy lijn. Al deze soorten kunststof glazen hebben zo hun eigen eigenschappen en voordelen. Wat wel bij alle kunststof glazen het zelfde is, is de beste prijsgarantie! Bij De Horeca Bazaar heb je op al onze kunststof glazen, maar ook op alle andere feestartikelen, de goedkoopste prijs!
9.1
Correct, vriendelijk en snel geholpen
Ik heb voor de eerste keer besteld en ben heel vriendelijk, snel en correct geholpen. Bij de levering zat zelfs een heel vriendelijk kaart...
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !