De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups polypropyleen

Ecocups zijn het duurzame alternatief voor wegwerp plastic. Ideaal voor festivals, concerten en grootschalige dance events! De ecocups worden ook wel hardcups genoemd.

Filters
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zwart
Transparant
Frosted
Standaard
Prijs
Kunststof glazen bedrukte

Eco kunststof glas - 20 cl

Het kunststof glas met een netto capaciteit van 20 cl en een maximum van 28 cl. Prachtig te bedrukken!

Vanaf
0,20
Per stuk
Kunststof glazen polypropyleen

Eco kunststof glas - 25 cl

Herbruikbare kunststof glazen voor evenementen! Allround te bedrukken!

Vanaf
0,22
Per stuk
Kunststof glazen polypropyleen

Eco kunststof glas - 35 cl

Help mee met het verduurzamen van de horeca! Kunststof glazen capaciteit: net. 35cl max. 40cl

Vanaf
0,28
Per stuk
kunststof glazen bedrukt

Eco kunststof glas - 50 cl

Goedkoop, stevig, duurzaam. Wat wil je nog meer? Prachtig te bedrukken kunststof glazen!

Vanaf
0,41
Per stuk
Goedkope bedrukte eco cups kopen

Bedrukte kunststof ecocup

Laat je eco kunststof cups personaliseren door er je eigen logo op te laten bedrukken

op aanvraag

Eco kunststof glas - 25 cl

Herbruikbare kunststof glazen voor evenementen! Allround te bedrukken!

Vanaf
0,22
Per stuk

Eco kunststof glas - 50 cl

Goedkoop, stevig, duurzaam. Wat wil je nog meer? Prachtig te bedrukken kunststof glazen!

Vanaf
0,41
Per stuk
Deze kunststof glazen worden gemaakt van Polypropyleen, een hard soort kunststof dat zeer moeilijk te breken is. Wel is Polypropyleen iets meer buigzaam dan het zeer harde Polycarbonaat.

Eco cups of hardcups?

Voor dit type kunststof glazen worden beide namen vaak gebruikt. Eco cups is natuurlijk een verwijzing naar het duurzame karakter van de cup. Deze glazen worden zeer vaak ingezet op grootschalige evenementen en festivals vanwege de lage prijs en de mogelijkheid tot recycling. Wegwerp plastic wordt immers volledig uitgebannen.
Hardcups is een andere naam voor deze glazen. De naam hardcups is een verwijzing naar het onbreekbare en harde materiaal, vooral in relatie tot de wegwerp bekers (soft cups). Wanneer het gaat om het verduurzamen van festivals, evenementen en concerten. Dan spreekt men vaak van hardcups.

Hardcups kopen en bedrukken, welke variant heb ik nodig?

Zoals je ziet bieden wij de hardcups aan in veel verschillende maateenheden. De hardcups met een inhoud van 25cl is wel de meest populaire van het assortiment. Dit is doorgaans de meest gebruikte maateenheid voor festivals en evenementen. Toch zien we ook dat de hardcup van 20c steeds meer terrein begint te winnen. Deze maat is op het gebied van efficiëntie natuurlijk optimaal! De grotere volumes worden ingezet op bijv een Oktoberfest of biercantus.
Maar verreweg de meeste orders komen voort uit de vraag naar hardcups bedrukken. Wij kunnen de hardcups full color en volledige rondom voor je bedrukken. Dit geeft een ontzettend gave uitstraling en vormt je festival beker om van een functioneel product naar een product met marketing waarde!

Hoe worden de hardcups ingezet op een festival?

De hardcups worden vaak gecombineerd met een statiegeld systeem. De bezoeker huurt een cup voor bijv. een half muntje. Deze cup laat hij vullen aan de bar. Wanneer de consumptie leeg is, gaat de bezoeker terug naar de bar, zijn glas wordt ingenomen en geruild voor een nieuw, vol glas. Het glas kan aan de bar gespoeld worden. Wanneer daar geen mogelijkheid toe is, wordt de cup ingenomen en na afloop van het festival gespoeld. Wanneer de bezoeker naar huis gaat, kan hij zijn cup weer inleveren en ontvangt hij het statiegeld terug.
Een andere mogelijkheid is dat de bezoeker constant hetzelfde glas bij zich houd en te werken met kunststof pitchers. De bezoeker houdt zijn hardcup dan bij zich en laat enkel de pitchers vullen aan de bar. Op deze manier voorkom je spoelwerk en veel handeling.

Eco cups kopen bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar heeft veel matrijzen van de kunststof glazen in eigen beheer. Daarnaast worden de eco cups en hardcups op zeer grote schaal geïmporteerd. Vanwege deze grootschalige import creëren we enorme schaalvoordelen op de inkoop. Deze schaalvoordelen geven we vervolgens weer terug aan onze afnemers in de vorm van de laagste prijsgarantie. Eco cups kopen en bedrukken doe je met de garantie op de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!
9.1
altijd goed
Bestel voor onze zaak altijd de sterretjes bij hun. Geen problemen gehad, altijd goed.
Nette en snelle service
Gewoon duidelijk, sel en netjes geleverd.
goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering
snel en goed
Super tevreden
Werd goed geïnformeerd en geholpen bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Het werd wel spannend omdat het naar verwachting bezorgd zou worden op de ...