De Horeca Bazaar

Zwarte tonicstampers - 170mm

Zorg voor de perfecte terrasbeleving met onze tonicstampers!

stamper spiegelbeeld 3 stamper spiegelbeeld
Je besteld een ijsthee op het terras en je krijgt heel mooi een lekker koud glas met veel ijs en een citroentje op de rand geserveerd. Je houd van ijsthee met daarin een beetje citroensap maar er zit geen stamper in je glas. Dit kan erg irritant zijn omdat je dit dan weer met je handen moet gaan uitknijpen. Op dit soort momenten zijn tonicstampers de redder in nood! Daarbij zorgen tonicstampers voor ultieme terrasbeleving, het zijn daarom ook meestal de kleine dingetjes die het hem doen. Daarbij is de ultieme terras beleving ook te verhogen met onze LED ijsblockjes en Hawaii kransen.

Zwarte tonicstampers kopen tegen de laagste prijs die er is!

Onze zwart tonicstampers zijn de goedkoopste van Nederland. Dit kunnen wij garanderen omdat we een laagste prijs garantie beleid voeren! Wanneer je de zwarte tonicstampers toch ergens anders goedkoper tegenkomt, laat het ons even weten! dan passen wij de prijs direct aan en matchen wij jou het verschil. Niet alleen hebben wij de laagste prijs van Nederland maar zijn wij ook erg snel in bezorgen! Wanneer je vóór 16:00 besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis!
1 10 1594
9.1
1594 Beoordelingen
"Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge..."