De Horeca Bazaar

Wegwerp plastic shotglaasjes 2cl

Deze plastic shotglaasjes zijn ideaal voor eenmalig gebruik in de horeca of tijdens uw event!

Borrelglaasjes wegwerp, plastic borrelgl Shotglaasjes 2cl, wegwerp shotglaasje pl Stapelbare shotglaasjes, plastic shotgla
Het bestellen van shotjes wordt steeds populairder onder het uitgaanspubliek. Waar shotjes voorheen vooral genuttigd werden in horecagelegenheden, zien we nu ook steeds vaker shotjes op evenementen en festivals. Deze plastic disposable borrelglaasjes zijn ideaal voor eenmalig gebruik. Ook op evenementen en festivals waar glaswerk verboden is, zijn deze goedkope variant shotglazen zeer populair. Deze variant van onze wegwerp shotglaasjes hebben een schenkmaat van 2cl (wanneer je het borrelglaasje tot de rand vult is het 3cl). Deze efficiënte shotglaasjes worden ook veel gebruikt om de populaire Jagerbom te maken. Voor de Jagerbom dient er een kleiner shotglaasje in een groter shotglas te worden gedaan. Deze 2cl plastic borrelglaasjes zijn daar uitermate geschikt voor.

Voordelen van onze verschillende plastic shooters

In het overzicht van al onze verschillende plastic shotglaasjes bent u twee variant van het plastic shotglas tegengekomen; de hard (haast onbreekbare) Shotglaasjes en het zachte shotglaasje. Beide shotglaasjes hebben hun eigen voor- en nadelen. Welke u het beste kan nemen voor uw horecagelegenheid, event of festival is geheel afhankelijk van uw prioriteiten, uitgangspositie en wensen. De polycarbonaat borrelglaasjes zijn gemaakt van haast onbreekbaar gehard plastic, deze hebben tevens een degelijke, grappige of chique uitstraling. Deze shotglaasjes gaan een stuk langer mee en kunnen tevens als merchandise instrument worden ingezet door de kleur te koppelen aan uw huisstijl of door een bedrukking te plaatsen.

De zacht plastic shotglaasjes hebben het voordeel dat ze een stuk goedkoper zijn dan de hard plastic borrelglaasjes. Deze zachtere versie heeft echter wat minder leuke uitstraling dan de polycarbonaat shotglazen. De zacht plastic disposable shotglaasjes zijn wel weer ideaal voor eenmalig gebruik tijdens uw privé feestje of op uw festival. Ook het risico op breuk en derving is bij de wegwerp shotglazen minimaal. Welke plastic shotglaasjes u ook kiest; beide varianten zijn tegen de laagste prijs verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar! Ook de populaire American red cups.
1 10 1494
9.1
1494 Beoordelingen
"Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies."