De Horeca Bazaar

Plastic wegwerp bierbekers

De meest efficiënte plastic wegwerp bierbekers tegen de laagste prijs van Nederland en België!

Plastic bierbekers WEgwerp bierbekers plastick
De afgelopen jaren is ons uitgaansleven drastisch veranderd. Sfeer en beleving zijn de nieuwe toverwoorden geworden, de regelgeving is aangepast en aangescherpt en het uitgavenpatroon onder jongeren is veranderd. De combinatie van deze factoren heeft een ware uitgaansrevolutie teweeg gebracht. Veel discotheken zijn gesloten, horecagelegenheden moeten een slag maken in creativiteit en festivals en outdoor events zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. Deze ontwikkelingen hebben ertoe bijgedragen dat de vraag naar bepaalde producten is toegenomen en in andere is afgenomen. We kunnen wel stellen dat (en dat is een understatement) de vraag naar plastic wegwerp bierglazen enorm is toegenomen. Ook zijn de polycarbonaat bierglas - 30cl een absolute knaller.

Oorzaak van de enorme toename in vraag naar wegwerp bierbekers

De afzet van plastic wegwerp bierbekers is de afgelopen 5 jaar enorm toegenomen. Deze toename is tweeledig. Ten eerste kijken gemeenten steeds strenger toe op de horeca. Na bepaalde tijd mag er geen glaswerk meer naar buiten en moeten de biertjes over worden geschonken op wegwerp bierbekers. Het is een kwestie van tijd voordat hard plastic (bijv (onbreekbare kunststof glazen - economy) of wegwerp bierbekers verplicht worden in de horecagelegenheden. Hierdoor hopen gemeenten incidenten met glaswerk verder terug te dringen. De tweede oorzaak van de enorme toename in de vraag naar wegwerp bierbekers, is de explosieve groei van de festivals en outdoor events. op deze evenementen is plastic uiteraard verplicht en kiezen organisaties voor de goedkoopste oplossing; de plastic wegwerp bierbekers. De toename van buitenevenementen blijft nog steeds toenemen, al wordt verwacht dat deze markt eerdaags verzadigd zal zijn.

De meest efficiënte plastic bierbekers van Nederland!

Waarom wij kunnen zeggen dat onze plastic wegwerp bierbekers de meest efficiënte bierbekers van Nederland zijn? Simpel! Onze bierbekers hebben een tapmaat van 20cl, wat een stuk minder is dan de regulieren plastic bierbeker (25cl). Dit verschil is van de buitenkant haast niet te zien. Op deze manier heeft u een tevreden klant en uw verhoogd uw winstmarge bij dezelfde consumptieprijs. De meeste grootschalige festivals zijn inmiddels overgestapt op onze efficiënte plastic bierbekers.

Plastic wegwerp bierbekers tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt al haar feestartikelen en horeca- en festivalbenodigdheden aan met de garantie op de laagste prijs. Wanneer wij dit niet waar kunnen maken, zullen wij het product simpelweg niet aanbieden. Dat geldt uiteraard ook voor onze plastic bierbekers. Voor een product dat u als organisatie dusdanig grootschalig nodig hebt, is het des te beter dat u weet dat u niet teveel betaald. Het feit dat we de plastic wegwerp bierbekers zo grootschalig inkopen heeft als bijkomend voordeel dat we onze 24-uurs service ten alle tijden waar kunnen maken; uw plastic bierbekers online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
1494 Beoordelingen
"Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies."