De Horeca Bazaar

Cocktail rietjes zwart

Cocktail rietjes kopen voor de laagste prijs van Nederland!

Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, gericht op horeca en evenementen. Disposables vormen natuurlijk een onmisbaar onderdeel voor horeca en evenementen. Dat is ook de reden dat wij een mooi assortiment aan disposables aanbieden; van American red cups tot plastic champagneglazen en van plastic bierbekers tot shotglaasjes. Vanaf nu bieden we ook rietjes aan. Deze cocktail rietjes zijn ontzettend populair en worden dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt.

Cocktail rietjes voor horeca en chique events

Cocktail rietjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel cocktail tentjes, maar ook mobiele cocktail shakers, zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten en dat zorgt ervoor dat ook de vraag naar de toebehoren ontzettend is toegenomen. Zo hebben deze kortere rietjes (14cm) een dikkere diameter om nog meer te kunnen genieten van de lekkerste cocktails. Ook de uitstraling van deze rietjes is net wat netter dan van onze andere rietjes. Deze cocktail rietjes worden erg veel gebruikt voor bijvoorbeeld mojitos en andere heerlijke cocktails!

Dikkere cocktail rietjes tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden niet alleen het leukste assortiment party items en horeca gadgets aan, wij doen dat ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland. Zo ook deze mooie, zeer populaire, cocktail rietjes. Wij kopen deze cocktail rietjes zeer grootschalig in, direct bij de producent. Op deze manier creëren we inkoopvoordelen die ervoor zorgen dat we de laagste prijs van Nederland kunnen garanderen, zowel voor onze rietjes als voor de rest van onze feestartikelen. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze rietjes is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren; vandaag voor 16:00 uur bestellen = de volgende dag al in huis!
cocktail rietjes bestellen dikke rietjes kopen zwarte rietjes kopen
9.1
1344 Beoordelingen
"TOP
Besteld en snel geleverd."
Ook iets voor jou?
goedkope foamsticks kopen

LED foam sticks multicolor

LED foam sticks, dé musthave voor ieder event! De led foam sticks zijn een sfeermaker voor bruiloften, events, verjaardagen en horecazaken!

0,54
0,52
Per stuk