De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Koop al uw disposables tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar biedt disposables aan tegen de laagste prijs van Nederland, zoals de plastic shotglaasjes, plastic bierbekers en de plastic champagne glazen.

Filters
Zwart
Transparant
Standaard
Prijs
Disposables zijn onmisbaar op evenementen. Vanwege de strenge veiligheidswetten, is glaswerk verboden op straat en het alternatief zijn de disposables. Ondanks het feit dat er weinig verschil lijkt te zitten tussen verschillende plastic disposables, zijn de verschillen er toch wel degelijk. Zo zijn de kwaliteit en CE keuringen van groot belang bij de disposables. Zoals u van ons gewend bent, doen wij alleen zaken met de beste fabrieken wereldwijd. Zo houden wij onze kwaliteit hoog en onze relaties tevreden.

Plastic disposables; voor wie is het?

Met onze disposables richten wij ons op horeca, evenementen en alle andere feesten! Voor de horeca zijn vooral de wegwerp shotglaasjes 2/4cl erg interessant. Deze plastic borrelglaasjes gaan dan ook als een trein en worden in grote getale afgenomen door horeca eigenaren. Daarnaast hebben horeca gelegenheden natuurlijk vaak buiten events waar disposables onmisbaar zijn; denk daarbij aan carnaval, Koningsdag en andere georganiseerde events. Daarnaast worden shotjes ook steeds populairder voor evenementen en festivals. De extra omzet uit de verkoop van shotjes zijn flink omhoog gegaan de afgelopen jaren. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook American red cups en Champagne flutes in ons assortiment. De American Red Cups zijn erg populair onder studentenverenigingen, afstudeerfeestjes, maar ook in de horeca waar vaak speciale red cup feestjes georganiseerd worden.

Van American red cups tot shotglaasjes en van plastic champagne glazen tot .......

De Horeca Bazaar is gestart om meer beleving in de horeca en op evenementen te verzorgen. We kregen echter steeds meer vragen naar functionele producten voor horeca en evenementen. We zijn druk bezig om dit assortiment gestalte te geven.
Vanwege de enorme vraag naar vooral plastic wegwerp shotglaasjes en de immens populaire american red cups, zijn deze disposables als eerste toegevoegd aan ons assortiment. Daarna hebben we ook de chique plastic champagne flute toegevoegd aan onze disposables.
We zijn erg druk bezig om dit assortiment flink uit te breiden met oa wijnglazen, bierbekers en andere disposables.

Plastic disposables bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar kwalitatief hoogstaande producten. Uiteraard horen daar ook hoogstaande leveranciers en fabrikanten bij. Aangezien wij onze producten altijd direct bij de bron (de fabrikant) in erg grote getale inkopen, creëren wij dubbele schaalvoordelen bij onze inkoop. Deze dubbele schaalvoordelen resulteren weer in het feit dat wij de laagste prijs garanderen aan onze relaties. Dat geldt voor al onze producten! Ziet u dezelfde producten elders goedkoper, dan passen wij direct onze prijzen aan!

Vanwege de enorme populariteit van onze disposables, en van onze plastic shotglaasjes en American red cups - rood is het bijzonder, houden wij altijd meer dan voldoende disposables op voorraad om aan de enorme vraag te kunnen blijven voldoen. Wanneer u onze disposables vandaag voor 15:00 uur besteld, is het de volgende werkdag al in huis. Wij leveren overigens ook op Zaterdag!
9.1
Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk...
Snelle levering
Alles makkelijk te bekijken en snelle levering.
Mijn ervaring met jullie vind in een woord prima
Prima snelle levering.
snel en goed geholpen! Top service
Mijn eerste ervaring is goed. Er was een verkeerd product geleverd, maar dit is keurig en snel door het bedrijf opgelost! Ik zou hier zeker ...