Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Zonnebril met eigen ontwerp sticker

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Zonnebril perfect als merchandise of promotiemateriaal met uw logo!

Zonnebrillen zijn al sinds jaar een dag een populaire manier om op een effectieve manier reclame te maken. Dit populaire model wordt graag gedragen op festivals en evenementen en is daardoor een erg goede manier om uw merknaam te verspreiden. Dit kan dan ook op twee manieren; ten eerste zijn de pootjes aan beide kanten makkelijk te bedrukken. Een manier die wellicht nog meer opvalt, is het bestickeren van de glazen van de zonnebril met one way vision stickers. Deze stickers worden op de glazen van de bril geplakt en deze kunnen uiteraard bedrukt worden. De stickers kunnen worden voorzien van uw eigen naam, merk of logo! Ook leverbaar zonder aanpassingen, kijk voor meer info ibj onze festival brillen.

Zonnebrillen met one way vision stickers tegen de aller- allerlaagste prijzen!

De Horeca Bazaar biedt al haar feestartikelen en party gadgets aan tegen de allerlaagste prijs. Dat geldt echter ook voor onze merchandise en promotionele artikelen! Hoe dat kan? Heel simpel! Wij hebben de mogelijkheden om klein drukwerk te verrichten helemaal in eigen beheer. op deze manier kunnen we zeer kort schakelen, al vanaf kleine aantallen werken en de allerlaagste prijs garanderen! Dit alles maakt de one way vision zonnebrillen de perfecte manier om uw merk, event of speciale dag in the spotlight te zetten! U kunt bij ons ook kiezen voor de bedrukte zonnebrillen
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.