De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Promo wegwerp poncho transparant - met sticker

Goedkope regenponcho met eigen logo als ideale promotie!

Ons uitgaansleven heeft behoorlijke veranderingen doorgemaakt. Van grootschalige discotheken naar mega festivals en outdoor events. Uiteraard vinden er dan ook veranderingen plaats aan de vraagkant. Zo merken wij dat feestartikelen, sfeermakers en horeca gadgets meer en meer belangrijk worden voor horeca en evenementen. Sfeer en beleving zijn de kernwaarden geworden. Echter moeten we ook naar de praktische kant blijven kijken. Zo zijn outdoor events, ook in de zomer, erg afhankelijk van het veranderlijke weer in ons land. De enorme vraag naar wegwerp poncho's is dan ook makkelijk te verklaren. Uiteraard hebben wij de wegwerp poncho's ook in ons assortiment en vanzelfsprekend bieden we ook dit product aan met de garantie op de laagste prijs. Neem ook eens een kijkje bij onze shotglaasjes.

Regenponcho's met uw merk erop; geweldige exposure!


Wegwerp poncho''s zijn, zoals gezegd, een must have voor outdoor evenementen. In ons land bestaat er altijd kans op slecht weer en het is zaak om daarop voorbereid te zijn! Met deze goedkope wegwerp poncho''s zorgt u er als event organisator voor dat de schade van het slechte weer in uw omzet beperkt blijft. Naast de blanco wegwerp poncho's, bieden wij ook bestickerde regenponcho's aan. Op deze manier kunt u van de nood een deugd maken. De bestickerde regenponcho's komen bij iedereen in de handen en met uw merk of logo op de wegwerp poncho, zal de exposure enorm zijn! Vaak worden de bestickerde wegwerp poncho's gefinancierd door een sponsor die gebaat is bij de exposure op de wegwerp poncho's. Net zoals met onze bestickerde led foam sticks

Wegwerp poncho's met eigen opdruk tegen de laagste prijs van Europa!


Regenponcho's zijn dus onmisbaar op outdoor evenementen. Het is dan ook logisch dat wij de wegwerp poncho's op hebben genomen in ons assortiment. Daar blijft het echter niet bij. Wij bieden de wegwerp poncho's en en de bestickerde regenponcho's altijd aan met de garantie op de laagste prijs. Vanwege het feit dat wij onze regenponcho's zelf importeren, creëren wij enorme schaalvoordelen die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren is dat we de goedkope regenponcho altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor de bestickerde regenponcho's hanteren wij een levertijd van maximaal 14 werkdagen.

Slechts 350 dozen in voorraad!
1 10 2050
9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."
111.8