De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Polyester rugzakjes bedrukken

Bedrukte rugzakjes bedrukken met uw eigen logo is de ideale vorm van reclame maken. Rugzakjes bedrukken met eigen opdruk doet u met garantie op de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!

Filters
Wit
Oranje
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Merchandise en promotionele artikelen worden steeds belangrijker. Vooral in de branche van horeca en evenementen was het voorheen erg gefixeerd op posters en flyers om een event of speciale avond te promoten. Tegenwoordig is het spectrum van promotie een stuk breder. Natuurlijk speelt online marketing een steeds belangrijkere rol om een event op de kaart te zetten. Maar voor horeca en evenementen kunnen we zeker niet voorbij gaan aan offline marketing. Dat is onverminderd belangrijk. In offline marketing zijn de promotieartikelen erg belangrijk geworden. Promotie artikelen zorgen voor brede exposure en worden vooral gecreëerd door producten die ook functioneel zijn voor uw (potentiële) klanten.

Rugzakjes bedrukken met eigen opdruk; optimale exposure onder uw doelgroep!

Deze polyester rugzakjes zijn ontzettend populair! Merken en bedrijven uit veel verschillende branches kloppen bij ons aan voor het bedrukken van deze hippe polyester rugzakjes. We hebben de rugzakjes in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd een match is qua kleur met uw merk of bedrijfsnaam. Rugzakjes bedrukken met eigen opdruk is, zoals gezegd, zeer populair in verschillende branches. Echter geldt dat in het bijzonder voor het promoten van horeca en evenementen. Zo worden deze bedrukte rugzakjes meegenomen naar het strand, voor het shoppen en natuurlijk naar andere evenementen. Op deze manier creëren de rugzakjes met uw eigen opdruk erg veel exposure, en dat precies in de doelgroep die u wenst te bereiken! Bedrukte rugzakjes zijn dan ook niet voor niets een van onze absolute hardlopers, vooral in de zomerperiode! Onze andere zomerse artikelen zijn bedrukte zonnebrillen en de LED ijsblokjes - blauw. Deze artikelen zorgen voor zowel in de avond als overdag voor een ware sfeerverrijking!

Bedrukte rugzakjes met eigen opdruk; laagste prijsgarantie!

Promotie artikelen, bedrukte merchandise, feestartikelen en horeca gadgets; De Horeca Bazaar staat garant voor het leukste en breedste assortiment voor horeca en evenementen. Maar daar laten wij het niet bij! Wij bieden ons gehele assortiment aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Hoe wij dat doen? Wij importeren onze rugzakjes enorm grootschalig. Op deze manier creëren wij enorme schaalvoordelen bij de inkoop van onze must haves voor horeca en evenementen. Vanwege de enorme aantallen rugzakjes die wij jaarlijks laten bedrukken, hebben wij erg scherpe condities met onze drukpartner. Deze enorm scherpe deal zorgt ervoor dat de totaalprijs voor de bedrukte rugzakjes via ons erg laag blijft! Ook bedrukte feestartikelen en merchandise met uw logo of merknaam besteld u dus bij De Horeca Bazaar!
9.1
Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop
snel en netjes geleverd
mooi product, snel en netjes geleverd
wat ik verwachtte
De producten die ik bestelde waren zoals ik verwachtte. de prijs kwalitieit was goed en de service ook
Top!
Top!