De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte tas non woven - rood

Tassen bedrukken; snel, gemakkelijk en zeer goedkoop bij De Horeca Bazaar!

Promotie artikelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral in onze branche van horeca en evenementen is de vraag naar bedrukte promotie artikelen en merchandise enorm toegenomen! Tot een 5-10 jaar terug bleef het promotiepakket voor horeca en evenementen vaak beperkt tot flyers, posters en misschien stickers. Het spectrum voor promotie is inmiddels flink uitgebreid. Zo kunnen we ook niet meer om online marketing heen en is het gebruik van promotie artikelen dus flink gestegen! Daarbij valt te denken aan de mega populaire bedrukte truckercaps, bedrukte zonnebrillen, maar zeker ook aan het laten bedrukken van tasjes met uw eigen opdruk!

Tasjes met eigen opdruk; perfecte vorm van promotie!Waarom zijn de bedrukte tasjes zo populair om uw bedrijf te promoten? Simpel! Deze non woven tasjes zijn op zichzelf al erg populair. Daarnaast is het een zeer praktisch product dat wordt meegenomen naar de stad, naar het strand en zelfs naar festivals en events. Wanneer uw merknaam of logo dan prijkt op de bedrukte tasjes, dan zorgt dat natuurlijk voor enorme exposure.... Precies in de doelgroep die u wil bereiken. Daarnaast fungeert de drager van het bedrukte tasjes non stop als ambassadeur van uw merk!
Tasjes bedrukken met eigen opdruk is promotietechnisch dus heel erg interessant, eigenlijk voor alle branches die zich richten op jongeren en jong volwassenen!

Tasjes laten bedrukken met uw opdruk; laagste prijsgarantie!De Horeca Bazaar biedt met feestartikelen, horeca gadgets, merchandise en bedrukte gadgets het meest totale pakket aan voor horeca en evenementen. Maar dan hebben wij het belangrijkste nog niet gemeld. Wij bieden al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland, van Europa zelfs! Wanneer u deze bedrukte tasjes elders online ziet staan tegen een lagere prijs, dan horen wij het heel graag van u. Dan passen wij namelijk direct onze prijzen aan. Op deze manier houden we elkaar scherp!
Bedrukte tasjes met eigen logo bestellen doet u tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar! Ook liggen de bedrukte tasjes al een week na akkoord op de digitale proef bij u op de deurmat.....

9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"