De Horeca Bazaar

Bedrukte tas non woven - oranje

Uw tassen laten bedrukken was nog nooit zo makkelijk en zo goedkoop!

Unwoven draagtas oranje Tassn bedrukken voor de laagste prijs
Promotie is natuurlijk van levensbelang voor bedrijven; uw klanten moeten weten wat u te bieden heeft! Ook is bewezen dat het erg belangrijk is om herhaaldelijk in contact te komen met een merknaam of logo, voordat je het daadwerkelijk onthoud. Horeca en evenementen hebben in hun promotie erg lang geleund op het verspreiden van posters en flyers. Nog steeds is dat belangrijk, echter zijn er ook andere promotiekanalen die meer en meer gebruikt worden. Uiteraard is de opkomst van online marketing niet te negeren, Google advertenties en reclame op social media zijn erg belangrijk. Toch kan onze branche niet voorbij gaan aan de offline marketing kanalen. Vooral het gebruik van bedrukte merchandise en promotie artikelen zit de laatste jaren enorm in de lift. Daarbij is het laten bedrukken van deze populaire non woven tasjes een van de absolute uitschieters!

Oranje tasjes met uw eigen opdruk!


Tasjes bedrukken met eigen logo is de laatste jaren enorm effectieve promotie gebleken. Vooral voor die bedrijven welke zich richten op de jongere en jong volwassene zijn deze bedrukte tasjes een erg goed product. De tasjes worden meegenomen naar het strand, voor een boodschap en zelfs naar andere festivals of events! Buiten het feit dat de drager van het tasje een absolute ambassadeursfunctie vervult voor uw bedrijf, zorgen de bedrukte tasjes ook voor enorme exposure voor uw merk binnen de gewenste doelgroep. Deze mate van exposure is niet te realiseren met posters en flyers, en helemaal niet met hetzelfde kostenplaatje.
Tasjes bedrukken met uw logo is commercieel gezien dus gewoon een hele slimme zet!

Bedrukte non woven tasjes online bestellen met laagste prijsgarantie!


Feestartikelen, promotionele producten, horeca gadgets en must have voor evenementen; wij bieden het allemaal op De Horeca Bazaar! Echter is dat niet het enige dat we doen. Wij bieden al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Zo ook het bedrukken van deze tasjes met uw eigen logo! Ziet u de bedrukte tasjes elders online goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Op deze manier zorgen wij dat u voor al uw promotie artikelen, feestartikelen en horeca gadgets niet verder hoeft te kijken dan De Horeca Bazaar!
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."