De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte tas non woven - groen

Tassen bedrukken met uw eigen merknaam of logo tegen de laagste prijs!

Promotie artikelen en merchandise worden een steeds belangrijker onderdeel van de promotie mix voor horeca en evenementen. Waar het voorheen vooral draaide om het verspreiden van flyers, banners en posters, daar zijn de keuzen mogelijkheden voor het maken van promotie tegenwoordig een stuk breder. Daarbij kunnen we natuurlijk niet voorbij gaan aan de mogelijkheden, en het belang, van online marketing. Denk daarbij aan een goede website, betaalde online advertenties en advertenties op social media kanalen! Echter blijven de offline promotiekanalen voor horeca en evenementen erg belangrijk. Tegenwoordig merken we dat er steeds meer ingezet wordt op promotieartikelen; leuke gebruiksvoorwerpen praktische producten, bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. De bedrukte tasjes zijn hier een erg goed voorbeeld van!

Groende tasjes bedrukken met eigen opdruk; hiermee creëert u enorme exposure!Zoals gezegd is het laten bedrukken van deze tasjes ontzettend populair; waarschijnlijk de meest gebruikte promotieartikelen voor evenementen! Waarom vormen deze bedrukte tasjes zo'n goed promotiemiddel? De tasjes worden graag meegenomen, vooral dames zijn helemaal gek op deze tasjes. Dat is dan ook de reden dat ze ook daadwerkelijk vaak gebruikt worden; om te shoppen, om boodschappen te doen, naar het strand, etc. Wanneer de tasjes zijn voorzien van uw opdruk, zullen andere mensen dit dus ook zien. Daarnaast is de drager van het tasje een soort ambassadeur van uw merk. Op deze manier groeit de exposure voor uw merknaam of logo exponentieel. Het is niet voor niets dat het laten bedrukken van deze non woven tasjes de laatste jaren enorm is toegenomen.

Promotie tasjes met eigen opdruk; laagste prijsgarantie en snelle levering!De Horeca Bazaar biedt het leukste assortiment promotionele producten, feestartikelen en horeca gadgets. Maar bij enkel het leukste assortiment stoppen wij niet. Wij bieden al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs van Europa. Ziet u de bedrukte promotie tasjes bijvoorbeeld elders online voor een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan!
Wij importeren deze populaire tasjes zo ontzettend grootschalig, dat we enorme voordelen behalen bij de inkoop van de tasjes. Op deze manier kunnen we de tasjes bedrukt met uw eigen logo altijd aanbieden met de laagste prijsgarantie.
Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze non woven tasjes, is dat we ze uit voorraad kunnen leveren. We kunnen het drukproces voor de tasjes dus al snel in gang zetten. Wij kunnen de bedrukte tasjes al een week na akkoord op de digitale proef bij u leveren!

9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"