De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte tas non woven - geel

Tassen bedrukken met eigen logo met de laagste prijsgarantie!

Merchandise en het inzetten van promotieartikelen wordt steeds populairder. Vooral voor horeca en evenementen kunnen promotieartikelen zeer effectief zijn! Natuurlijk zien we de laatste jaren een duidelijke verschuiving binnen het promotionele kader. Door de enorme digitalisering wordt online marketing en vooral ook reclame op social media kanalen steeds belangrijker. De fysieke posters, flyers en banners worden uiteraard nog steeds ingezet, maar het promotionele kader wordt steeds breder. Zowel online en offline dient er exposure te zijn. Het aantal opties om je event te promoten zijn gewoon enorm toegenomen. Zo zijn ook bedrukte items en merchandise erg populair om in te zetten. Het laten bedrukken van deze tasjes staat qua populariteit dan ook direct met stip op een!

Tasjes bedrukken met eigen opdruk; ideale manier van promotie!Tasjes laten bedrukken met uw eigen logo of met uw merknaam; deze manier van reclame maken heeft de afgelopen 3 jaar enorm aan populariteit gewonnen. In onze branche kunnen we wel stellen dat zowel de bedrukte canvas tasjes als de bedrukte non woven tasjes de absolute nummer 1 zijn geworden op het gebied van merchandise voor evenementen! Natuurlijk zijn de bedrukte tasjes ook in andere sectoren erg goed in te zetten!
De hippe tasjes met uw opdruk worden meegenomen naar het strand, naar de winkel, naar de stad, zelfs naar andere festivals en evenementen. Eigenlijk komen de tasjes overal waar uw doelgroep ook komt! Dit zorgt voor enorme exposure voor uw merknaam en/of logo! En dat precies in de doelgroep die u aan wil spreken.

Bedrukte non woven tasjes bedrukken tegen de laagste prijs van Europa!De Horeca Bazaar biedt de leukste horeca gadgets, promotie artikelen en must have voor horeca en evenementen. Dit volledige assortiment feestartikelen en horeca gadgets bieden wij ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Europa! Ziet u deze tasjes met eigen opdruk bijvoorbeeld elders online tegen een lagere prijs aangeboden? Dan passen wij direct onze prijzen aan, en maken het verschil met u goed. Op deze manier zorgen wij dat we altijd het leukste en goedkoopste assortiment blijven houden!
Vanwege het feit dat wij deze populaire tasjes grootschalig importeren, hebben wij ze altijd op voorraad en kunnen we de tasjes ook snel bedrukt leveren. De bedrukte tasjes kunnen al een week na akkoord op de drukproef bij u in huis geleverd worden!

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"