De Horeca Bazaar

Bedrukte tas non woven - blauw

Bedrukte tassen kopen met uw eigen logo, merknaam of voor de wederverkoop!

Draagtasjes bedrukken stoffen tassjes bedrukken
Bedrukte merchandise en promotie artikelen worden steeds populairder. Denk aan de bedrukte trucker caps, bedrukte zonnebrillen, en tegenwoordig ook heel hot zijn de bestickerde led foam sticks! Voor horeca en evenementen zijn dit stuk voor stuk items die jou merknaam op een speelse manier kan vergroten. Daarnaast kunnen tegenwoordig natuurlijk ook niet voorbij aan de online manieren van promotie; Google adwords en social media zijn voorbeelden van belangrijke manieren om in contact te komen met uw doelgroep.
Waar evenementen voorheen vooral promotie maakte met flyers en posters, daar is het promotiepakket tegenwoordig dus een stuk breder. Zoals u van ons gewend bent, bieden wij ook de leukste bedrukte promo artikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Zo ook deze blauwe non woven tasjes met uw eigen opdruk!

Blauwe tasjes met eigen opdruk; ideaal promo artikel!


Tasjes met uw opdruk is wellicht het beste promotieartikel of merchandise dat u kunt aankopen. Waarom? Omdat dit type tasje tegenwoordig ontzettend populair is, vooral veel vrouwen lopen er graag mee. Naar het strand, naar de winkel of ze nemen het zelfs mee naar een ander festival of event. De bedrukte tasjes zorgen er niet alleen voor dat de drager een ambassadeur is van uw merk, op deze manier creëert het bedrukte tasje ook nog eens ontzettend veel exposure. En dat midden in de doelgroep waar u zich op richt!
Tasjes laten bedrukken met logo is dus een effectieve manier van reclame maken en een slimme zet voor ondernemers!

Tasjes bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland!


De Horeca Bazaar richt zich op het leukste, en breedste assortiment voor horeca en evenementen; feestartikelen, horeca gadgets, event must haves en dus ook bedrukte promotionele producten. Maar wat nog veel belangrijker is; wij bieden al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland! Ziet u deze bedrukte tasjes bijvoorbeeld elders online tegen een lagere prijs, dan passen wij direct onze prijzen aan. Op deze manier laat u uw tasjes altijd bedrukken met de garantie op de laagste prijs, en betaald u nooit teveel!
9.1
1494 Beoordelingen
"Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies."