De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Non woven tas bedrukken

Tassen laten bedrukken met uw eigen logo is ongekend populair. Bedrukte non woven tasjes zijn ideaal te gebruiken als promotiemateriaal voor horeca en evenementen!

Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Paars
Blauw
Groen
Zwart
Standaard
Prijs
Onze promotiekanalen veranderen erg snel! Waar we voorheen vooral gebruik maakte van posters en flyers, daar is dit beeld inmiddels flink veranderd. Online marketing en online promotie is natuurlijk erg belangrijk geworden in onze digitale wereld. Toch blijft offline promotie onverminderd belangrijk! Echter is offline promotie ook aan verandering onderhevig en zijn promotieartikelen ontzettend populair. Tasjes laten bedrukken met uw logo of merknaam is een voorbeeld van een mega populair promotieartikelen.

Bedrukte tasjes kopen als promotie voor horeca en evenementen!

Bedrukte tasjes zijn momenteel wellicht promotieartikel nummer een! Vooral in de zomer is het laten bedrukken van katoenen canvas tas met uw eigen logo ongekend populair! Jongeren nemen de tasjes mee naar het strand met uw strandballen en opblaas artikelen, naar het shoppen en zelfs naar naar andere feestjes en festivals! Door de tasjes met uw logo te bedrukken krijgt u hierdoor een geweldige exposure en uw merknaam/logo zal erg vaak gezien worden! Tasjes bedrukken met uw logo of merknaam is dus erg interessant, vooral voor horeca en evenementen. De jeugd loopt met deze bedrukte tassen en dat wordt weer gezien door andere jeugd, precies de doelgroep voor horeca en events! Tassen bedrukken met uw merknaam is dus een zeer effectieve vorm van reclame maken!

Tassen bedrukken met logo; gegarandeerd laagste prijs van Europa!

Tassen bedrukken met eigen logo is de laatste jaren ongekend populair geworden! Vanwege het praktisch nut van de bedrukte tasjes, vormt dit een zeer effectieve manier van reclame maken. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven met de bedrukte tasjes voor een meer interactieve manier van reclame maken. Wij bieden niet alleen de meest effectieve promotie artikelen aan, wij bieden ze ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs van Europa. U zult deze bedrukte non woven tasjes dan ook nergens online tegen een lagere prijs vinden dan bij De Horeca Bazaar. Doet u dat wel, dan passen wij direct onze prijzen aan! Dat noemen wij onze laagste prijsgarantie. Tasjes met eigen opdruk kopen doet u dus makkelijk, snel en goedkoop bij De Horeca Bazaar! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen!
9.1
Top
Supersnelle bezorging
Top! Snel in huis en niet duur!
Super snel en niet duur.
Vlotte en correcte levering
PRIMA
Prima
Makkelijke website. Snelle levering