De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Non woven rugzakjes bedrukken

Rugzakjes bedrukken met uw eigen merknaam of logo is een zeer effectieve manier van reclame maken! Bedrukte rugzakjes koopt u met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Standaard
Prijs
Promotieartikelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden om in te zetten voor reclame uitingen. Vooral ook voor horeca en evenementen zijn deze artikelen erg effectief in te zetten. Waar posters, flyers en andere traditionele vormen van reclame voorheen zeer belangrijk waren voor deze branche, daar is de digitalisering ook hier natuurlijk flink ingeslagen. Online marketing en Social media worden steeds belangrijker op het gebied van promotie. Echter blijft ook offline reclame, vooral voor horeca en evenementen, een erg belangrijke factor! Promotie artikelen beginnen een steeds belangrijkere rol te spelen. Bedrukte rugzakjes zijn hier een heel goed voorbeeld van!

Rugzakken laten bedrukken met uw eigen merknaam of logo!

Rugzakjes met eigen merknaam vormt een zeer effectieve manier van reclame maken. Niet voor niets dat steeds meer bedrijven bedrukte rugzakjes inzetten om hun naamsbekendheid te vergroten. De bedrukte rugzakjes met uw merknaam zijn naast promotie artikel, ook nog eens erg praktisch voor de gebruiker. De bedrukte rugzakken worden meegenomen voor een boodschappen, bij het shoppen, naar het strand, en zelfs ook naar andere feestjes en festivals. Op deze manier creëren de bedrukte rugzakjes enorme exposure en naamsbekendheid voor uw merk, vooral ook in de juiste doelgroep. Rugzakjes laten bedrukken met uw eigen merknaam of logo is dus promotie technisch een erg goed idee! Neem ook eens een kijkje bij onze bedrukte non woven tas en bedrukte katoenen canvas tas.

Rugzakjes laten bedrukken met de garantie op de laagste prijs!

Rugzakjes laten bedrukken is, zoals gezegd, een erg effectieve manier van reclame maken voor horeca en evenementen. Naast horeca gadgets leveren wij ook de leukste promotionele producten voor deze branche! Maar daar laten wij het echter niet bij! De Horeca Bazaar importeert al haar producten, dus ook deze rugzakjes, enorm grootschalig. Op deze manier creëren schaalvoordelen die weer leiden tot de garantie op de laagste prijs van onze producten in Europa! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze horeca gadgets en feestartikelen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Ook deze bedrukte rugzakjes kunnen we dus erg snel leveren. Deze bedrukte rugzakjes kunnen wij al een week na akkoord op de digiproef, bij u thuis leveren!
9.1
Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop
snel en netjes geleverd
mooi product, snel en netjes geleverd
wat ik verwachtte
De producten die ik bestelde waren zoals ik verwachtte. de prijs kwalitieit was goed en de service ook
Top!
Top!