De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte katoenen canvas tas - zwart/grijs

Bedrukte zwart katoenen canvas tassen; de meest populaire

Waar bedrukte papieren promotiedrukwerk 10 jaar geleden veruit de belangrijkste manier was om je club, evenement of festival aan de man te brengen, daar hebben de flyers, folders en posters de laatste jaren erg veel in moeten leveren. Ten eerste vanwege het digitale tijdperk. Online marketing als Google Adwords of reclame op Social Media wordt meer en meer belangrijk. Ten tweede zijn de promotie artikelen de laatste jaren enorm opgekomen. In onze branche kunt u dan vooral denken aan de bedrukte trucker caps en de bedrukte zonnebrillen welke als erg belangrijke promotie artikelen gelden. Promotie artikelen zijn natuurlijk ook steeds in beweging en dienen goed aan te blijven sluiten bij de doelgroep. De meest populaire promotie artikelen van nu?! De bedrukte katoenen tasjes!

Zwarte katoenen canvas tasjes bedrukken als ultiem promotie artikel!De bedrukte katoenen canvas tasjes zijn, zoals gezegd, een van de meest populaire promotie artikelen van nu. Vooral in onze branche, gericht op het uitgaanspubliek, zijn de bedrukte tasjes zeer populair en dus een effectieve vorm van reclame! Jongeren gebruiken deze katoenen tasjes voor de kleine boodschap, naar het strand of zelfs naar andere evenementen of festivals. Als u deze katoenen canvas tasjes laat bedrukken met uw logo, dan heeft u enorme exposure tegen een relatief lage prijs. Niet voor niets dat de bedrukte katoenen canvas tasjes zo enorm populair zijn.
Deze zwarte variant is waarschijnlijk de meest verkochte canvas tas uit ons assortiment!

Katoenen canvas tassen bedrukken met de laagste prijsgarantie!Canvas tassen bedrukken is ontzettend populair en past perfect in het mooie en brede assortiment van De Horeca Bazaar. Wij streven naar een one stop shop voor horeca evenementen. Echter richten wij ons niet enkel op een breed assortiment. Wij bieden ook al onze feestartikelen, party gadgets en dus ook onze promotie artikelen aan tegen de laagste prijs van Europa.
Wij kopen deze katoenen canvas tassen zo enorm grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren. Deze schaalvoordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijs van Europa!

9.1
2233 Beoordelingen
"Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da..."