De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte katoenen canvas tas - rood

Bedrukte katoenen tas; mega populair promotie artikel!

Het maken van reclame, en het onder de aandacht brengen van uw merknaam is natuurlijk van alle tijden. Echter is dit proces ook zeker aan verandering onderhevig. Waar er voorheen vooral gebruik gemaakt werd van bedrukte reclame uitingen die een richting communiceerde (denk aan posters en flyers) daar wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van promotieartikelen die ook daadwerkelijk gebruikt worden, het liefst ook nog eens door de doelgroep die u wil bereiken. Iedereen kent de bedrukte trucker caps en de bedrukte festival zonnebrillen, katoenen canvas tassen is de laatste tijd echter zeer populair geworden! Natuurlijk kunt u deze katoenen canvas tassen ook door De Horeca Bazaar laten bedrukken!

Katoenen canvas tassen bedrukken; zeer effectief promotie artikel!Katoenen canvas tassen bedrukken is tegenwoordig razen populair. Zoals gezegd hebben promotie artikelen in het algemeen het promotie drukwerk grotendeels uit de markt verdreven. Papieren bedrukte reclame is het eenzijdig communiceren van een reclame of boodschap. door gebruik te maken van goede promotie artikelen (die dus echt goed aansluiten bij uw doelgroep) zorgt u ervoor dat de boodschap wordt opgenomen door uw doelgroep en dat er non stop exposure plaatsvind! Dat is de grote kracht achte promotie artikelen en vooral ook van deze bedrukte katoenen canvas tas.
Wij richten ons op horeca en evenementen. Juist voor onze branche zijn de bedrukte katoenen tassen mega interessant! Waarom? Omdat de doelgroep vooral jongeren zijn en deze hippe katoenen canvas tasjes veel gebruikt worden door jongeren. Om te shoppen, naar het strand, of zelfs om naar een ander festival te gaan. Zo kunnen uw bedrukte katoenen canvas tassen dus meegenomen worden naar een ander festival, om daar reclame te maken voor uw merk. Beter gaat het niet worden!

Katoenen canvas tassen bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland!De bedrukte katoenen canvas tassen horen uiteraard in het assortiment dat u mag verwachten van De Horeca Bazaar. Maar wij bieden het bedrukken van de katoenen tassen ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Europa! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook nog eens waar! Wanneer u de katoenen canvas tas elders goedkoper kan bedrukken, maken wij het verschil met u goed en passen wij ook direct onze prijzen aan! Dat is de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar; uiteraard ook voor onze bedrukte canvas tas!
Wij hebben de katoenen tassen erg veel op voorraad, dus na akkoord op de digitale proef, kunnen wij de katoenen tassen direct bedrukken. U dient rekening te houden met een levertijd van ongeveer een week.

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."