De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte katoenen canvas tas - groen

Katoenen canvas tassen bedrukken; zeer effectieve marketing!

Promotieartikelen zijn helemaal hot! Waar er een aantal jaren geleden nog vooral geïnvesteerd werd in posters en flyers (en natuurlijk het verspreiden ervan), daar is het marketing budget van horeca en evenementen de laatste jaren steeds meer verschoven naar promotie artikelen die een duidelijke interactie hebben met de doelgroep die u aan wil spreken. In de wereld van horeca en evenementen zijn de bedrukte trucker caps en de bedrukte festival zonnebrillen wellicht de meest bekende voorbeelden om uw bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken. Maar het laatste jaar kunnen we ook zeker niet meer om de bedrukte katoenen canvas tassen heen. De bedrukte katoenen tas is hard op weg om promotie artikel nummer een te worden in Europa!

Waarom katoenen canvas tassen bedrukken?Zoals gezegd hebben promotie artikelen in het algemeen bewezen effectiever te zijn dan bedrukte papieren reclamedrukwerken. Deze verschuiving heeft ervoor gezorgd dat bedrijven, en in ons geval horecagelegenheden en festivals, zijn gaan kijken welke promotie artikelen nu echt opgenomen worden door de doelgroep. Katoenen canvas tassen laten bedrukken is daarbij als een van de meest interessante opties uit de bus gekomen. De katoenen tasjes worden meegenomen tijdens het shoppen, op het strand en zelfs naar andere festivals! Wanneer deze katoenen canvas tas bedrukt is met uw naam of logo, dan heeft u dus enorme exposure.... En ook nog eens precies in uw eigen doelgroep.
Vanwege de lage prijs en de brede inzetbaarheid (lees: mega exposure) van de bedrukte katoenen canvas tas, is dit promotie artikel bij uitstek geschikt voor horeca en evenementen. Al is het bedrukken van de populaire katoenen tas eigenlijk voor iedere branche een goed idee!

Uw katoenen draagtassen bedrukken tegen de laagste prijs van Europa!Bedrukte katoenen canvastassen horen uiteraard in het mooie en brede assortiment van De Horeca Bazaar. Wij gaan echter nog een stapje verder, en bieden de bedrukte katoenen tassen aan tegen de allerlaagste prijs van Europa! Dat kunnen wij doen vanwege die enorme schaalvoordelen die wij creëren bij de inkoop van de katoenen tassen.
Vindt u de bedrukte katoenen tassen elders online tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Deze groene katoenen canvas tassen hebben wij meer dan voldoende op voorraad. Het bedrukken van de katoenen tassen zorgt voor een doorlooptijd van om en nabij een week nadat de digitale proef goedgekeurd is.

9.1
2147 Beoordelingen
"goede service
Goed assortiment tegen prima prijzen. Supersnelle levering"