De Horeca Bazaar

Bedrukte katoenen canvas tas - ecru

Uw katoenen tas, oftewel canvas tas, bedrukken tegen de laagste prijs!

ecru 1 Unwoven draagtas creme Q Tasje Dionyseia canvas
Merchandise en promotieartikelen worden steeds belangrijker. Waar promotiemateriaal voorheen vooral zenders van informatie waren (denk aan poster, flyers en ander drukwerk), daar richten bedrijven zich tegenwoordig meer en meer op promotieartikelen waarbij er interactie is met de doelgroep. Daarbij kunt u denken aan bedrukte trucker caps, bedrukte festival brillen en andere promotie producten die direct aansluiten bij de doelgroep waar u zich op wil richten. De laatste tijd zijn de bedrukte katoenen draagtassen, oftewel bedrukte canvas tassen, onwijs populair. Deze mogen dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment!

Katoenen canvas tassen bedrukken; voor wie zijn ze?


Katoenen canvas tassen bedrukken is de laatste tijd enorm populair. De bedrukte katoenen draagtassen worden ingezet door bedrijven en merken die hun reclame uitingen onder de doelgroep willen verspreiden. Vanwege het feit dat de eigen doelgroep met de bedrukte katoenen tasjes loopt, zorgt dit voor non stop exposure van uw merk! De katoenen canvas tassen zijn erg populair onder de jeugd en jong volwassenen. Dat is dan ook de reden dat festivals, evenementen en horecagelegenheden de katoenen canvas tassen laten bedrukken om hun uitingen te verspreiden onder deze doelgroep.
Katoenen canvas tassen bedrukken is een zeer effectieve manier van promotie. Onderzoek heeft al vaak aangetoond dat deze vorm van promotieartikelen vele malen effectiever zijn dan bedrukte papieren reclame uitingen.

Katoenen canvas tassen bedrukken tegen de laagste prijs in de EU!


Katoenen canvas tassen bedrukken is een zeer effectieve manier van reclame maken, dat is inmiddels wel bewezen. Maar wij maken het bedrukken van de katoenen tassen nog leuker; wij bieden ze aan met de garantie op e laagste prijs in de EU! Vindt u de bedrukte katoenen canvas tassen elders online goedkoper, dan passen wij direct onze prijzen aan!
Vanwege het feit dat wij de katoenen canvas tassen enorm grootschalig inkopen, kunnen wij het drukproces direct in gang zetten en werken met korte levertijden. Binnen 8 werkdagen na akkoord op onze digitale proef heeft u de bedrukte katoenen canvas tassen al bij u in huis!
9.1
1632 Beoordelingen
"Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!"