De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte katoenen canvas tas - blauw

Katoenen tassen bedrukken voor zeer effectieve marketing!

Promotie artikelen nemen langzaam maar zeker het promotiebudget over van het traditionele (papieren) reclamedrukwerk. Waar flyers en posters voorheen nog bovenaan het lijstje staan, zijn deze grotendeels overgenomen door Facebook advertenties, ludieke acties, maar zeker ook door promotie artikelen. De bedrukte promo producten bewijzen dan ook dat deze vorm van promotie vele malen effectiever is dan het blijven zenden van informatie naar uw doelgroep.
Horeca eigenaren en festival organisatoren maken dan ook dankbaar gebruik van de promotie artikelen. Enkele zeer bekende in deze branche zijn natuurlijk de bedrukte trucker caps en uiteraard de festival zonnebril met eigen opdruk. In sneltreinvaart worden deze promo artikelen echter ingehaald door de bedrukte katoenen canvas tasjes!

Waarom katoenen canvas tassen bedrukken?Heel simpel! Omdat deze katoenen tasjes mega populair zijn, erg breed ingezet (lees: gebruikt) worden en het precies binnen de doelgroep valt die belangrijk is voor horeca en evenementen!
Het straatbeeld wordt tegenwoordig bijna bepaald door (vooral) jongeren die met deze hippe tasjes lopen. Door de stad bij het shoppen, naar de supermarkt voor een kleine boodschap, naar het strand en misschien nog wel het belangrijkste....... naar festivals! Wanneer uw logo prijkt op dit bedrukte katoenen canvas tasje, dan heeft u natuurlijk enorme exposure voor een erg lage prijs!
Deze extreem effectieve vorm van reclame is natuurlijk ook niet alleen populair onder horeca eigenaren en festival organisatoren. Katoenen canvas tassen bedrukken is een manier van reclame die in bijna iedere branche goed zou kunnen werken. Maar in de branche van horeca en evenementen in het bijzonder!

Katoenen canvas tassen bedrukken tegen allerlaagste prijs van Europa!De Horeca Bazaar biedt niet alleen het leukste assortiment feestartikelen en promotieartikelen van Europa, wij bieden het ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs! Hoe dat kan? Wij kopen de katoenen draagtassen enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren. Deze schaalvoordelen geven we vervolgens weer terug aan onze relaties in de vorm van de laagste prijs!
De katoenen canvas tassen kunnen we dan ook uit voorraad leveren. De levertijd van de bedrukte katoenen tassen is dan ook erg kort; wij hanteren ongeveer 7 dagen nadat we akkoord op de drukproef hebben ontvangen! Mochten er nog vragen zijn over het bedrukken van onze katoenen tassen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."