De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Festivalbandjes - Woven

Populaire woven festivalbandjes met uw eigen ontwerp!

Festivalbandjes zijn een product wat niet meer weg te denken is binnen de festivals. Het is een makkelijk te bevestigen product dat ervoor zorgt dat de festivalorganisatie een duidelijk overzicht heeft over de festivalgangers. Ook leveren wij keycords! Deze zijn weer erg handig voor het personeel en artiesten. Deze festivalbandjes zijn vanouds al populair onder de festivalgangers vanwege de kleuren en de mooie herinneringen. Een gemiddelde festival veteraan heeft daarom aardig wat bandjes thuis aan de muur bevestigd om zo te laten zien dat hij/zij erbij was. Dit product word vaak na festivals nog gedragen waardoor er ook buiten het festival nog reclame word gemaakt voor uw organisatie of evenement. Laat uw kleurrijke bandjes tijdens het festivalseizoen opvallen in de zon, en ben daarmee een echter eyecatcher. Natuurlijk blijft een Nederlandse zomer niet compleet zonder een flinke regenbui, maar ook daarin kunt u voorbereid zijn met onze wegwerp poncho’s.

Woven festivalbandjes van de beste kwaliteit!

De woven stof is een stof dat vaak terug te zien is bij de beginnende of nog groeiende festivals. Dit komt omdat dit een goed alternatief is tegenover de hogere prijsklasse van de sublimatie of satijnen variant. Woven variant is de “geweven” stof, dit valt op grote schaal door machines te produceren. Er is echt normaliter wel maar keuze uit twee kleuren bij onze basismodellen. Meer kleuren kunnen op aanvraag ook geproduceerd worden.

Waarom u bij ons uw festivalbandjes zou moeten bestellen

Producten op de maat zijn geen probleem bij De Horeca Bazaar! Doordat wij de laagste prijs garantie hanteren is het daarom aantrekkelijker voor u als bedrijf om groot bij ons in te kopen! Bij alle festivalbandjes krijgt u gratis sluitingen! De Horeca Bazaar kan deze lage prijzen mogelijk maken door rechtstreeks vanuit de fabriek te importeren. Hierdoor hoeft u dus geen zorgen te maken dat u teveel betaald!

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"