De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Festivalbandjes - Sublimatie

Festivalbandjes met eigen design, personaliseer het ideale festivalbandje

De Horeca Bazaar biedt nu ook voor uw organisatie de mogelijkheid om sublimatie festivalbandjes te laten produceren op grote schaal! Vanaf 1000 stuks krijgt u een product van zeer hoge kwaliteit en daarmee ook meteen de full colour variant. Dat betekend dat u zoveel kleuren mag toevoegen aan u zelf wilt aan uw ontwerp. De sublimatiebandjes zijn van een waterproof materiaal gemaakt waardoor deze bij weer en wind ingezet kunnen worden! Hiermee zijn de festivalbandjes dus een artikel wat niet te missen valt op een festival. Steeds vaker ziet De Horeca Bazaar een groei in de aankleding van de festivals, steeds meer festivals gaan tot diep in de nacht door. Om het dan ook tot een feest te maken is er natuurlijk ook licht nodig. Onze LED foam sticks en Sound activated LED armbanden zijn daarom razend populair onder de festivals!

Festivalbandjes om een gat van in de lucht te springen!

Onze festivalbandjes zijn te leveren in 3 verschillende materialen, woven, sublimatie en satijn. De sublimatie is een wat dikkere variant waardoor deze dus tegen een stootje kan! Hierdoor dus ideaal voor hardloopwedstrijden, marathons, break out runs en iron man wedstrijden. Het bandje is makkelijk te bevestigen met behulp van de meegeleverde plastic stukjes. Ook kunnen voor een meerprijs de kleuren van de sluitingen aangepast worden.

De Horeca Bazaar zorgt voor de laagste prijs in festivalbandjes

De Horeca Bazaar snapt dat u niet teveel wilt betalen als u iets besteld. Daarom hanteren wij de laagste prijs garantie. Dit kunnen wij omdat wij grootschalig inkopen bij de fabriek en daarmee veel geld besparen, voor u!

9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"