De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Festivalbandjes - Satijn

De beste kwaliteit voor de laagste prijs met onze festivalbandjes van satijn!

Satijn, een van de zachtste stoffen die er is. Ook deze stof biedt De Horeca Bazaar aan om mooie festivalbandjes van te maken! Met deze stof met glossy finish geef je gasten het echte V.I.P gevoel! Daarnaast krijgen je gratis sluitingen bij de aanschaf van deze festivalbandjes. Doordat deze bandjes altijd in het zicht zijn vallen deze niet te missen voor de camera. Led-ringen en glow sticks zijn ook absolute eyecatchers! Deze mooie lichtjes zitten namelijk op de vingers van mensen. Duidelijk te zien dus wanneer iedereen staat te dansen!

Kwaliteitsproducten voor de laagste prijs, De Horeca Bazaar kan dat!

Omdat wij onze festivalbandjes voor verschillende prijsklasse aanbieden is er voor elk type evenement het juiste materiaal! De starters kiezen meestal voor onze woven festivalbandjes en festivals die zich al meerdere jaren gevestigd hebben in festivalland gaan vaak voor sublimatie. Echter bieden wij ook een satijnen versie aan. Dit product is van de hoogste kwaliteit en laat uw festival echt behoren tot een van de beste. Nadat u de materiaalkeuze, het ontwerp en het aantal door heeft gegeven gaan wij direct aan de slag.

Hoe wij onze festivalbandjes aan kunnen bieden voor de laagste prijs

Wij bieden al onze feestartikelen en party benodigdheden aan tegen de laagste prijs van Nederland. Dit zeggen we niet alleen, dit garanderen we! Mocht u onze feestartikelen of feestbandjes elders tegenkomen voor een vaste lagere prijs, dan passen wij onze prijzen direct aan en u ontvangt de producten uiteraard voor deze lagere prijs!

9.1
2684 Beoordelingen
"Snel geleverd alleen microfoons waren erg slecht opblaadbaar of niet
Snel geleverd en leuke gadjets die niet overal verkrijgbaar zijn"