De Horeca Bazaar

Bedrukte zonnebrillen - Zwart

Zonnebrillen bedrukken met uw eigen naam of logo tegen de laagste prijs van Nederland!

Onze maatschappij veranderd in een zeer rap tempo. Ook de manier van uitgaan is zeer snel aan verandering onderhevig. Zo schieten festivals en grote evenementen als paddenstoelen uit de grond en hebben de grote discotheken het moeilijker. Deze veranderingen zorgen er ook voor dat u uw publiek anders dient te benaderen dan u dat voorheen gewend was. Waar posters en flyers voorheen de belangrijkste vorm van promotie waren, daar zijn tegenwoordig merchandise en promotionele producten steeds belangrijker geworden. U kunt dan denken aan producten die vaak gebruikt worden, deze zijn dan voorzien van merknaam of logo. Iedere keer dat het product dan gebruikt wordt, zal uw merknaam of logo weer gezien worden. Om het uitgaanspubliek te bereiken, zijn bedrukte zonnebrillen en bedrukte trucker caps wellicht de meest populaire vormen van merchandise.

Bedrukte zonnebrillen als zeer effectief promotiemiddel!


Deze zonnebrillen worden ook wel typisch festival zonnebrillen genoemd. Ze worden ontzettend veel gedragen op feestjes en festivals. Dat is ook de reden dat steeds meer bedrijven de kracht van deze promotiebrillen zien als het gaat om merchandise. De brillen worden, vanwege de enorme populariteit, enorm veel gedragen op feestjes. Wanneer deze brillen voorzien zijn van uw merk of logo, wordt uw bedrijfsnaam ontzettend vaak gezien door andere gasten waardoor uw naamsbekendheid zal groeien.
De zwarte festival zonnebril is verreweg de meest populaire van ons assortiment.

Wie maken gebruik van deze bedrukte promotie zonnebrillen?


De bedrukte zonnebrillen zijn vooral erg in trek bij mensen tussen de 16 en 45 jaar. Dus voor ieder bedrijf die mensen wil bereiken in deze doelgroep kan het bedrukken van zonnebrillen een zeer interessante toevoeging zijn aan de marketing mix. U kunt dan denken aan het bereiken van klanten, maar ook bijvoorbeeld voor het bereiken van bijvoorbeeld toekomstig werknemers. De bedrukte zonnebrillen worden vaak op grote evenementen uitgedeeld en kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van de naam van het festival zelf, maar ook vaak zien we de naam of logo van een van de sponsoren gedrukt op de zonnebril.

De Horeca Bazaar biedt bedrukte zonnebrillen aan met de laagste prijsgarantie!


Wij bieden niet alleen de meest populaire merchandise aan, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland. Gegarandeerd! Dit kunnen wij beloven omdat we onze producten, en dus ook onze festival zonnebrillen, direct vanuit de fabriek in Azië importeren. Op deze manier verliezen we geen marge aan een dure tussenhandelaar en kunnen we de verdiende marges teruggeven aan onze klanten.... aan u dus!
zwarte truckercaps met eigen opdruk bedrukte truckercaps zwart Bedrukte zonnebril bedrukte zonnebril
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."