De Horeca Bazaar

Bedrukte zonnebrillen - Wit

Bedrukte goedkope zonnebrillen; zeer effectieve manier van reclame maken!

bedrukte witte festival brillen witte zonnebrillen met eigen opdruk
Ons uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Dat komt voornamelijk vanwege de veranderende vraag vanuit het publiek, er liggen andere prioriteiten en ook het uitgavepatroon is flink veranderd. Dit zorgt er ook voor dat de manier waarop u uw klanten effectief kan werven, anders zal zijn dan in het verleden het geval is geweest, Tegenwoordig zien we dat er erg veel gebruik gemaakt wordt van merchandise en promotionele producten die daadwerkelijk gebruik kunnen worden door het publiek. Denk daarbij aan usb sticks, truckers caps en poncho's. Echter de meest populaire promotionele producten zijn wellicht de bedrukte zonnebrillen. Wij zijn dan ook erg blij dat we dit product toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment.

Bedrukte zonnebrillen als effectief promotiemiddel!


Zoals gezegd worden de traditionele promotiekanalen (posters, flyers, etc) steeds vaker ingewisseld voor andere, meer effectievere manieren van promotie. Zo wordt er meer en meer gebruik gemaakt van merchandise; gepersonaliseerde producten die mensen daadwerkelijk kunnen gebruiken. En deze zijn dan uiteraard voorzien van de merknaam of logo van de desbetreffende partij. Iedere keer wanneer het product gebruikt wordt, zal uw merknaam opnieuw gezien worden. Voor deze bedrukte zonnebrillen geldt zelfs dat niet alleen de brildrager, maar ook andere, uw merknaam zullen zien.

Wie maken gebruik van bedrukte zonnebrillen als promotiemateriaal?


Deze zonnebrillen zijn onwijs populair in de doelgroep tussen de 16 en 45 jaar oud. Wanneer u in deze doelgroep uw merk zichtbaar wil maken, dan maakt u met de bedrukte zonnebrillen een zeer goede keus. Vooral het publiek of festivals en feestjes maken erg veel gebruik van de festival brillen. Wanneer u dan reclame heeft staan op de pootjes van deze brillen, zal uw merknaam of logo door erg veel mensen gezien worden!

Bedrukte festival zonnebrillen tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland


De Horeca Bazaar biedt al haar feestartikelen aan tegen de laagste prijs van Nederland en België, gegarandeerd! Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze producten allemaal zelf importeren en op deze manier geen marge kwijt zijn aan de dure tussenhandelaar, deze hebben wij er tussenuit gesneden. De marges die wij op deze manier overhouden geven wij weer terug aan onze klanten; aan u dus!
Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze feestartikelen, en dus ook van deze festival brillen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren.... Uiteraard geldt dit voor de onbedrukte festival brillen en niet voor de bedrukte zonnebrillen.
1 10 1696
9.1
1696 Beoordelingen
"Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!"