De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte zonnebrillen - Roze

Roze goedkope zonnebrillen kopen tegen de laagste prijs van Nederland en Belgie!

Onze uitgaanswereld veranderd in zeer rap tempo. De manier van promotie en het maken van reclame veranderd net zo hard mee. Waar voorheen posters en flyers het middelpunt van het promotieplan vormde, daar is het tegenwoordig een stuk creatiever gesteld met de marketing mix. Steeds vaker zien we dat bedrukte producten gebruikt worden om de naamsbekendheid te verhogen. Uiteraard bereikt u iedere doelgroep anders en staat de effectiviteit van uw promotiecampagne in relatie tot het publiek dat u graag wil bereiken. In de doelgroep 16-45 is het gebruik van bedrukte zonnebrillen of bedrukte truckercaps een zeer effectief promotiemiddel gebleken.

Bedrukte roze zonnebrillen als effectief promotiemiddelZoals gezegd zien we steeds vaker dat er bedrukte producten of andere merchandise gebruikt wordt om de naamsbekendheid onder een bepaalde doelgroep te verhogen. Deze bedrukte brillen zijn daar een erg goed voorbeeld van! De bedrukte brillen zijn zeer praktisch op een festival, evenement of gewoon in de zomer wanneer de zon flink schijnt. Iedere keer wanneer de bril uit de kast wordt gepakt, is dat goed voor uw naamsbekendheid. Niet alleen voor de persoon die de bril opdoet.... Ook de mensen die hij op straat tegenkomt komen in aanraking met uw bedrijfsnaam/logo.
Zo worden de roze bedrukte zonnebrillen veel ingezet als promotiemateriaal tijdens de Gay Pride in Amsterdam of tijdens Roze Maandag in Tilburg. Wanneer u specifiek dit publiek wil bereiken, zullen de roze bedrukte zonnebrillen erg effectieve reclame vormen.

Wie maken gebruik van deze bedrukte zonnebrillen?U kunt denken aan festival organisaties die tijdens hun eigen event bedrukte brillen uitdelen met daarop de naam van het festival. Echter zien we ook erg vaak dat de zonnebrillen bedrukt worden met de naam of logo van een van de sponsoren die geïnteresseerd zijn in de aandacht van de festivalgangers. Denk aan drankmerken, maar bijvoorbeeld ook aan uitzendbureaus of andere potentiële werkgevers.

Bedrukte promotionele zonnebrillen tegen de laagste prijs van Nederland!De Horeca Bazaar biedt het breedste assortiment feestartikelen aan, maar ook alle andere praktische benodigdheden voor een succesvol feest of festival. Naast feestartikelen en praktische benodigdheden, bieden we u nu ook de leukste manieren om uw naamsbekendheid te verhogen en uw merk nog verder op de kaart te zetten. Zoals u van ons gewend bent, bieden we ook deze bedrukte zonnebrillen aan met de laagste prijsgarantie! Ziet u de bedrukte brillen elders goedkoper? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met u goed!

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."