De Horeca Bazaar

Bedrukte zonnebrillen - Rood

Bedrukte en onbedrukte festival zonnebrillen tegen de laagste prijs van Nederland!

Ons uitgaansleven veranderd in zeer rap tempo. Waar we een aantal jaar nog massaal richting de discotheken gingen, daar zijn het momenteel de festivals en evenementen die erg populair zijn onder het uitgaanspubliek. Wensen veranderen en daarmee veranderd ook de manier waarop je je publiek dient te benaderen. Waar posters en flyers voorheen de kern van de promotie mix vormde, daar is de waarde van deze traditionele marketing kanalen flink afgenomen. Steeds vaker worden er creatieve manieren van promotie campagnes bedacht waar interactie met het publiek steeds meer centraal staat in plaats van het eenzijdig zenden van informatie. Merchandise en bedrukte promotiematerialen vormen daarin een zeer belangrijk onderdeel! Bedrukte trucker caps, maar zeker ook bedrukte festival zonnebrillen zijn ontzettend populair in deze categorie!

Bedrukte rode zonnebrillen; perfect als promotiemateriaal!


Buiten het feit dat onze festival zonnebrillen onbedrukt erg veel afgenomen worden, zijn ze ook immens populair als promotiemateriaal. Uiteraard worden ze in dat laatste geval bedrukt, voornamelijk op de pootjes van de bril. De zonnebrillen zijn erg populair en worden dan ook veelvuldig opgezet. iedere keer als dat gebeurt, komt uw bedrijfsnaam of logo weer naar voren. Niet alleen voor de persoon die de bril opzet, ook door de mensen die hij tegenkomt, gaat uw bedrijfsnaam gezien worden. De zonnebril vormt hiermee een praktische give-away waarmee u uw gasten blij maakt en tevens uw bedrijfsnaam voor langere tijd op de kaart zet.

Wie gebruikt deze bedrukte promotiebrillen?


De bedrukte promotiebrillen worden veel ingezet door bedrijven en/of merken die zich richten op de doelgroep 16-45. Dit is een beetje de doelgroep die bereikt wordt met deze populaire bedrukte festival zonnebrillen. Uk kunt bijvoorbeeld denken aan de festival organisatie zelf die zonnebrillen uitdeelt met hun eigen logo. Op deze manier wordt merkwaarde gecreëerd en gaat de naamsbekendheid van het festival omhoog. Wanneer de bezoeker de zonnebril mee naar huis neemt vormt dit ook weer extra exposure voor de organisatie.
Echter kun je ook denken aan sponsoren rondom zo'n festival die zich op de kaart willen zetten bij de doelgroep.

Bedrukte trucker caps tegen de laagste prijs van Nederland!


De Horeca Bazaar combineert de leukste feestartikelen, praktische producten voor uw feest of event met de beste promotionele artikelen die u in kunt zetten om uw horecagelegenheid, festival of event nog verder op de kaart te zetten. We bieden dus het totaalpakket om van uw festiviteit een groot succes te maken. Maar daar blijft het niet bij! Wij bieden dit alles aan met de garantie op de laagste prijs in Nederland en België!
Deze garantie kunnen wij geven omdat wij al onze feestartikelen en horeca gadgets, zo ook deze festival zonnebrillen, zelf direct importeren bij de fabriek in Azië! Op deze manier snijden wij de dure tussenhandelaar uit het proces en kunnen we deze marges teruggeven aan onze klanten; aan u dus!
Een bijkomend voordeel is dat wij de onbedrukte zonnebrillen altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service ten alle tijden kunnen garanderen. Vandaag uw festival zonnebrillen bestellen = de volgende dag al bij u in huis! Uiteraard hebben de bedrukte zonnebrillen vanwege het drukproces een langere lead time.
rode bedrukte zonnebrillen rode zonnebrillen met eigen opdruk
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."