De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte zonnebrillen - Oranje

Goedkope zonnebrillen; bedrukt of onbedrukt tegen de laagste prijs van Nederland!

Ons uitgaansleven gaat steeds meer van platte business naar een totaalbeleving waarbij alles met elkaar moet kloppen. Van aankleding, tot muziek en van personeel tot promotiemateriaal. Het gaat om een totaalconcept dat met elkaar in verbinding moet staan. Door de enorm snelle opkomst van festivals en grootschalige evenementen, is ons uitgaansleven flink veranderd en dat zorgt ook voor een andere manier van werken, en andere vorm van concurrentie. Zo zien we een verschuiving van traditionele promotiekanalen zoals posters en flyers naar een meer actuele manier van promoten, bijvoorbeeld door het uitdelen van praktische of populaire merchandise. De meest populaire merchandise om uit te delen zijn waarschijnlijk de bedrukte trucker caps en de bedrukte festival zonnebrillen! Wij zijn dan ook erg blij dat we ook de bedrukte zonnebrillen toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment!

Bedrukte festival zonnebrillen als effectieve promotionele artikelen!Bedrukte zonnebrillen zijn een zeer effectieve manier om uw doelgroep te bereiken. Zo worden deze populaire zonnebrillen graag gedragen door de doelgroep 16-45. Dit zorgt er eigenlijk voor dat u ambassadeurs rond hebt lopen met uw merk. Andere gasten of mensen zien dit uiteraard ook en komen op deze manier in aanraking met uw merk of logo. Vanwege het feit dat deze festival brillen erg populair zijn, worden ze dus ook vaak gedragen en komt uw reclame dus ook erg vaak langs. Zoals gezegd wordt deze vorm van reclame meer en meer verkozen boven de traditionele vorm van reclame met posters en flyers.
Wil u bijvoorbeeld een brede doelgroep bereiken van feestende mensen tijdens Koningsdag? Dan kunt u de bedrukte oranje zonnebrillen op een zeer effectieve manier inzetten!

Welke partijen maken voornamelijk gebruik van de promotionele zonnebrillen?Dat zijn voornamelijk partijen die een doelgroep aan willen spreken tussen de 16 en 45 jaar. En daarnaast zijn het ook mensen die van een feestje houden aangezien deze promo zonnebrillen vaak opgezet worden tijdens feestjes of buiten festivals. Denk daarbij aan grote drankmerken, artiesten, uitzendbureaus of andere werkgevers die een groot publiek willen bereiken. Vanwege het feit dat de bedrukte zonnebrillen graag gedragen worden, heeft u een constante en dus zeer effectieve vorm van rondlopende reclame.

Bedrukte zonnebrillen met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!Wij bieden al onze festival producten, horeca gadgets en promotionele producten aan met de laagste prijsgarantie in Nederland en België! Dat zeggen we niet alleen, wij maken het ook waar. Wij importeren onze promotionele zonnebrillen bijvoorbeeld direct vanuit de fabrikant in Azie, hierdoor zijn we geen geld kwijt aan een dure tussenhandelaar en kunnen we de marge die op deze manier ontstaat, teruggeven aan onze relaties.... Aan u dus!
Het feit dat wij onze goedkope festival zonnebrillen ontzettend grootschalig importeren, zorgt ervoor dat we de blanco zonnebrillen ook altijd direct uit voorraad kunnen leveren. wanneer u kiest om de zonnebrillen te laten bedrukken, hanteren we uiteraard een levertermijn.

9.1
1940 Beoordelingen
"Snelle bezorging
Was snel in huis"