De Horeca Bazaar

Bedrukte zonnebrillen - Blauw

Bedrukte goedkope zonnebrillen zijn een van de meest populaire relatiegeschenken!

Onze uitgaanswereld veranderd in een zeer rap tempo. Voorheen stonden kroegen en discotheken bomvol, zonder dat er echt veel aandacht werd besteed aan de gasten. Tegenwoordig is het omgekeerde waar. Vanwege het enorme aanbod aan uitgaansmogelijkheden moeten uitbaters meer aandacht besteden aan de wensen van de gasten. Maar dat niet alleen; ook een stukje marketing wordt steeds belangrijker in onze huidige uitgaanswereld. Traditionele manieren van marketing (zoals posters en flyers) worden veelal vervangen door de nieuwe mogelijkheden zoals online marketing en gepersonaliseerde merchandise zoals bedrukte truckers caps, shotglaasjes, maar misschien wel de meest populaire vorm van merchandise zijn bedrukte zonnebrillen! Wij bieden deze aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Bedrukte zonnebrillen, perfect als promotiemateriaal!


Waarom bedrukte zonnebrillen zo ontzettend populair zijn? Heel simpel! Dat komt vanwege het feit dat deze trendy festivalbrillen erg goedkoop zijn en mega populair. Tijdens festivals of evenementen worden deze festivalbrillen erg veel gedragen. Wanneer u deze bedrukte festivalbrillen inzet als promotiemateriaal, zal uw logo of merknaam erg veel gezien worden! Wanneer u promotiemateriaal of merchandise inzet, is het erg belangrijk om jezelf af te vragen of mensen het echt zullen dragen. Dat is met deze bedrukte zonnebrillen zeker het geval!

Wie zijn voornamelijk de afnemers van deze bedrukte zonnebrillen?


De bedrukte festival brillen worden meestal bij ons afgenomen door grote bedrijven, festival organisaties of horecagelegenheden of andere partijen die zich voornamelijk richten op een doelgroep tussen de 16 en 45 jaar. Dat is voornamelijk de doelgroep van deze bedrukte zonnebrillen. Zo zijn de bedrukte zonnebrillen bijvoorbeeld erg populair bij drankmerken om hun product te promoten onder de jeugd.

Bedrukte zonnebrillen tegen de laagste prijs van Nederland!


Zoals gezegd vormt merchandise een steeds belangrijker onderdeel van het totale promotiepakket. Dat is de reden dat wij de meest populaire promotionele producten opgenomen hebben in ons assortiment. Zo zijn de bedrukte trucker caps en deze bedrukte zonnebrillen absolute hardlopers. Wij bieden niet alleen de leukste promotionele producten, wij doen dat ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland. Dat garanderen we zelfs! Wij importeren onze producten altijd direct vanuit de fabrikant, en doen dat dusdanig grootschalig dat we enorme schaalvoordelen creëren bij onze inkoop. Blanco zonnebrillen kunnen we dan ook direct uit voorraad leveren, voor bedrukte zonnebrillen hanteren we uiteraard een levertijd
Blauwe zonnebrillen met eigen opdruk bedrukte blauwe zonnebrillen
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."