De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte waaiers met eigen design

Laat een unieke waaier maken voor uw festival!

Een van de meest geliefde festival artikelen, de waaier! De waaier is makkelijk te gebruiken en ideaal tijdens de warme zomerdagen. Het festivalseizoen is natuurlijk drukker dan ooit, en daarmee schiet het ene naar het andere feest uit de grond als paddenstoelen. Het is te zien dat de topdrukte vooral zich afspeelt tijdens de warme dagen.

Steel de show met uw eigen bedrukte waaiers!


De temperatuur kan dan wel eens gauw oplopen, daarom is het altijd handig om als festivalganger voorbereid te zijn, deze waaiers zijn de ideale oplossing! En als u in de avond een sfeer om niet te vergeten wilt creëren dan kan dat natuurlijk ook met onze bestickerde foam sticks. Zo bent u als bedrijf zowel overdag als snachts aanwezig op het terrein!

Hoe wij de lage prijs kunnen bieden op bedrukte waaiers


Ook bestellen in grote aantallen is geen probleem bij De Horeca Bazaar! Wij kunnen uw grote festival dus voorzien van onze producten. Het is een makkelijk herkenbaar product wat in een handomdraai gigantisch van pas kan komen tijdens de hittegolf in de zomer. Ook zijn er helaas festivaldagen waarbij slecht weer een rol speelt, gelukkig hebben we daarvoor wegwerp ponchos.

9.1
2050 Beoordelingen
"Top, snel geleverd, goed spul!
We hebben de Hawai-slinger als keycord gebruikt voor ons event "Zakenreis". Ze voldeden perfect. We hebben wel even werk gehad om de 600 productk..."