De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte truckercap - Zwart

De zwarte bedrukte trucker cap is de meest populaire variant!

Ons uitgaansleven veranderd in een rap tempo. Discotheken zijn langzamerhand verdwenen en de populariteit van grootschalige festivals neemt toe. Het aanbod aan entertainment is groter dan ooit. Organisaties en horecagelegenheden kunnen niet meer stil zitten, constant verbeteren en actief blijven is zeer belangrijk om de concurrentie voor, of zelfs bij te blijven. Goede promotie is daarom letterlijk van levensbelang! We zien steeds vaker een verschuiving van de traditionele promotielijnen naar het inzetten van promotieartikelen. Trucker caps zijn een van de meest ingezette promotieartikelen tegenwoordig.

Bedrukte trucker caps inzetten als promotieartikelBedrukte trucker caps zijn een van de meest gebruikte promotieartikelen. Vooral onder DJs, artiesten, clubs en festivals zijn bedrukte trucker caps onwijs populaire give-aways. Waar traditionele reclame uitingen vaak maar een richting op zenden (denk aan flyers en posters), daar vormen promotieartikelen zoals bedrukte trucker caps een wisselwerking met het publiek dat u wil aanspreken. Jongeren zetten de trucker caps op naar andere festivals, naar het strand, etc. Hierdoor geven de trucker caps meer exposure dan de traditionele reclame uitingen. Vooral deze zwarte trucker caps zijn ontzettend populair!

Bedrukte trucker caps kopen met de laagste prijsgarantie!De Horeca Bazaar richt zich op de branche van horeca en evenementen. Wij proberen een totaal assortiment aan te bieden, zodat u op een plek alles kunt kopen wat u nodig heeft. Van horeca gadgets tot festival must haves. Daarin mogen deze promotieartikelen niet ontbreken! Maar een breed en mooi assortiment, daar blijft het niet bij! Wij bieden al onze artikelen aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland en België! Zo ook deze trucker caps. Wij kopen onze producten zo ontzettend grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij onze inkoop. De schaalvoordelen die wij creeren bij het grootschalig inkopen van deze trucker cap, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus! Op deze manier weet u dat u bij De Horeca Bazaar altijd aan het juiste adres bent!

9.1
1947 Beoordelingen
"altijd feest
fijne produckten , sfeerverhogend en gezellig"