De Horeca Bazaar

Bedrukte truckercap - zwart op zwart

De goedkoopste bedrukte trucker caps van Nederland, perfect voor merchandise op een festival!

zwarte cap Bedrukte trucker cap kopen Bedrukte truckercaps kopen Goedkope bedrukte truckercap kopen
Petjes worden vaak gedragen door voornamelijk de jongere generatie. Ook vaak op hardcore en hardstyle feesten of andere fesitvals zie je de feestgangers met zo'n petje op. Deze petjes worden niet alleen gedragen naar festivals, maar ook vaak buiten de deur, bijvoorbeeld naar school, het strand, of gewoon op straat. Dit betekend dat wanneer jij bedrukte trucker caps als merchandise verkoopt op je festival met de naam van je festival erop, deze "draagbare reclame" nog lang te zien is in het straatbeeld! Hoe vet is het om als festival organisatie deze mooie petjes aan te bieden met een eigen opdruk?

Bedrukte caps bij De Horeca Bazaar

Bij De Horeca Bazaar bieden wij altijd de laagste prijsgarantie! Ook op onze bedrukte trucker caps! Voor erg lage prijzen kun je bij ons grote aantallen trucker caps bestellen voor jouw evenement! Hoe meer petten u besteld, hoe goedkoper de stukprijs wordt. Dus beter teveel dan te weinig natuurlijk.
wil je nog meer aankleding voor je festival? Neem dan een kijkje naar onze LED foamsticks multicolor en handmatige confetti kanonnen!
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."