De Horeca Bazaar

Bedrukte truckercap - Roze

Bedrukte trucker cap is de ideale promotie uiting binnen uw doelgroep!

roze truckercaps met eigen opdruk bedrukte truckercaps met eigen opdruk
Ons uitgaansleven staat nooit stil. Echter heeft het afgelopen decenium wel erg veel veranderingen gebracht. Waar discotheken langzaam verdwenen zijn uit ons uitgaansbeeld, daar zijn er mega veel festivals voor teruggekomen. Horecagelegenheden kunnen daar prima langs blijven bestaan, echter zijn daar ook de wetten veranderd. Wachten tot uw gasten vanzelf komen is er niet meer bij; u dient actief te zijn en ervoor te zorgen dat u boven het maaiveld uit blijft steken. Wanneer u stopt met innoveren, zult u uw marktpositie snel zien dalen. Ook op marketing en promotie gebied is het belangrijk om te blijven variëren met promotie uitingen en promotie artikelen.

Roze trucker caps met eigen opdruk!


Onze trucker caps zijn onwijs populair als promotieartikel of marketing instrument. Vooral voor horecagelegenheden, festival organisaties, DJs en andere artiesten zijn de bedrukte trucker caps de ideale give away! Uw directe doelgroep maakt gebruik van de petjes, draagt ze en zorgt er daarmee door dat de exposure van uw merk of logo nog verder toeneemt.
De roze trucker caps met eigen logo worden veel ingezet tijdens evenementen als roze maandag, tijdens de Gay pride maar bijvoorbeeld ook ter promotie van een vrouwelijke DJ.

Bedrukte trucker caps tegen de laagste prijs van Nederland!


Zoals gezegd zijn trucker caps super populair als promotieartikel, dat is ook de reden dat wij ze absoluut niet mogen missen in ons assortiment! Maar daar blijft het niet bij! Wij bieden onze trucker caps, zowel bedrukt als onbedrukt, aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Hoe wij dit kunnen doen is simpel! Wij kopen de trucker caps zo ontzettend grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop van deze trucker caps.
Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van de trucker caps is dat we ze uit voorraad kunnen leveren. Blanco trucker caps kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
1 10 1516
9.1
1516 Beoordelingen
"Supersnel en voordelig!
Meerdere keren besteld, en het is er altijd supersnel. Aardige mensen ook, enorm behulpzaam."