De Horeca Bazaar

Bedrukte truckercap - Neon Oranje

Truckercaps met uw eigen logo, merknaam of slogan tegen de laagste prijs van Nederland!

Oranje truckercap bedrukken met eigen lo oranje truckercap met eigen opdruk
Ons uitgaansleven is de afgelopen jaren erg snel veranderd; er is veel regelgeving bijgekomen en vooral grootschalige festivals zijn als paddenstoelen uit de grond geschoten. De concurrentie voor het (verwende) uitgaanspubliek is heviger dan ooit. Ook is het steeds moeilijker geworden om de loyaliteit van het uitgaanspubliek te behouden. Om toch brand awareness te creeren wordt er tijdens festivals veel gebruik gemaakt van promotiematerialen en merchandise. Dit is dan ook onze gloednieuwe hoofdcategorie op deze shop. Onder merchandise en promotiemateriaal mogen de bedrukte truckercaps uiteraard niet ontbreken!

Bedrukte truckercaps; voor wie zijn ze?


De bedrukte trucker caps zijn onwijs populair in Nederland en Belgie! De bedrukte trucker caps zijn erg in trek op festivals, evenementen of op brand events. De bedrukte caps zijn bedoeld om op een frivole manier aan naamsbekendheid te winnen. Er valt dan te denken aan de naam van het festival zelf, van een DJ of artiest of bedrukte caps met de naam van een hoofdsponsor. Deze toepassingen hebben allemaal gemeen dat degene die op de cap staat, aan naamsbekendheid wil winnen. En daar zorgen de trucker caps dan ook zeker voor! Het is een mode accessoire waardoor iedereen het leuk vind om de cap te dragen en op deze manier dus uw merk of bedrijfsnaam promoot!

Bedrukte trucker caps in veel verschillende kleuren


Niet alleen de opdruk op de trucker caps dient passend te zijn met uw merk of bedrijf, ook is het mooi wanneer de kleur van de cap matcht met uw bedrijfskleuren of imago. Dat is ook de reden dat u bij ons kunt kiezen uit een breed assortiment kleuren voor uw trucker caps. Op deze manier zorgt u voor de ideale combinatie of gevoel met uw merk.

Bedrukte trucker caps tegen de laagste prijs van Nederland!


Zoals gezegd zijn de bedrukte trucker caps erg populair; ze worden op veel manieren en op veel events ingezet. Wij zijn dus zeker niet uniek in het aanbieden van deze caps. Waar we wel uniek in zijn, dat is de prijs. Wij kunnen de bedrukte trucker caps aanbieden tegen de laagste prijs van Nederland. Dat komt vanwege de enorme hoeveelheden waarmee wij de trucker caps importeren, daarmee zorgen we voor enorme schaalvoordelen tov de concurrentie.
1 10 1742
9.1
1742 Beoordelingen
"Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge..."