De Horeca Bazaar

Shotglas met eigen opdruk - Fluor blauw

fluor blauwe shotglaasjes met uw eigen opdruk naar keuze!

fluor blauwe shotglaasjes met uw eigen opdruk van De Horeca Bazaar

De fluor blauwe shotglaasjes van De Horeca Bazaar geven een glow in the dark effect wanneer ze in aanraking komen met het licht van een black light, voor het uitgaansleven is dit een leuke toevoeging, om voor extra promotie van uw organisatie te zorgen is de bedrukking een geweldige optie. De sfeer en promotie zijn 2 belangrijke factoren in het uitgaansleven, deze bedrukte fluor shotglaasjes zorgen voor beide.

bedrukte fluor blauwe shotglaasjes met de allerlaagste prijs garantie!

De bedrukte fluor shotglaasjes zijn net als alle andere promotionele feestartikelen van De Horeca Bazaar rechtstreeks geïmporteerd vanuit de producent, hierdoor houden we onze prijzen laag. Vanwege onze bulkinkoop zorgen we ervoor dat de marges hoog blijven, het voordeel dat we uit de marges halen geven wij weer door aan onze klanten in de vorm van de allerlaagste prijs van Nederland voor onze producten. De bedrukte fluor shotglaasjes gaan hand in hand met de blauwe bestickerde foamsticks en de blauwe bedrukte truckercaps, al deze producten worden uw aangeboden tegen de allerlaagste prijs van Nederland.
blauwe fluor shotglas met eigen opdruk bedrukte shotglaasjes fluor blauw Fluoriserende borrelglaasjes kopen Goedkope bedrukte blauwe shotglaasjes
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."
Ook iets voor jou?
Shotglaasjes wit 2,5cl

Shotglaasjes wit - 2,5cl

Chique witte shotglaasjes van 2,5cl; gegarandeerd de laagste prijs van Nederland en België!

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes groen 2,5cl

Shotglaasjes groen - 2,5cl

Bestel deze kunststof groene shotglaasjes 2,5cl op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,35
Per stuk
Shotglaasjes oranje 2,5cl

Shotglaasjes oranje - 2,5cl

Toffe oranje shotglaasjes 2,5cl gemaakt van stevig kunststof genaamd polycarbonaat waardoor ze onbreekbaar zijn! Ideaal voor in de horeca.

Vanaf
0,35
Per stuk