Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Bedrukte shotglaasjes

12 resultaten
Fluor
Effen kleur
Transparant
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Bedrukte shotglaasjes met uw eigen logo erop!

De shotglaasjes van De Horeca Bazaar zijn erg populair vanwege de sterke kwaliteit van het harde plastic en uiteraard vanwege de allerlaagste prijs garantie die De Horeca Bazaar hanteert in Nederland. Deze 2 factoren worden vanaf nu versterk met een derde, namelijk; de optie tot bedrukking. De optie om uw shotglaasjes bedrukt te kopen is een enorme verbetering, mensen vinden het sfeervoller als de feestartikelen gepersonaliseerd zijn, dit straalt professionaliteit uit. Buiten het feit dat het product veel sfeer met zich meebrengt gaat het natuurlijk om de grote verbetering op het gebied van promotie, de naamsbekendheid van uw organisatie zal een enorme boost krijgen door de bedrukte artikelen.

Bedrukte feestartikelen voor horeca en evenementen!

De bedrukte shotglaasjes zijn leuk voor particulieren, zoals voor verjaardagsfeesten, bruiloften en andere bijeenkomsten of vieringen, echter zijn de bedrukte shotglaasjes net de als de bestickerde foam sticks en de bedrukte trucker caps voor een horeca ondernemer of festival organisator zoals eerder benoemd een enorme verbetering op gebied van sfeer en promotie. Vanwege het feit dat De Horeca Bazaar de inkopen van de feestartikelen rechtstreeks bij de producent doet kan er geen tussenhandelaar tussen, hierdoor blijven de marges hoog en kunnen wij u de allerlaagste prijs van Nederland garanderen. Bij De Horeca Bazaar werken we met staffel prijzen, dit wil zeggen dat we niet alleen de laagste prijs hanteren, maar ook nog eens kortingen geven voor grotere bestellingen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.