De Horeca Bazaar

Bedrukte shotglaasjes

De bedrukte shotglaasjes van De Horeca Bazaar komen op elke feest gelegenheid van pas, en dat voor de allerlaagste prijs van Nederland!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
TransparantStandaard
Prijs
De shotglaasjes van De Horeca Bazaar zijn erg populair vanwege de sterke kwaliteit van het harde plastic en uiteraard vanwege de allerlaagste prijs garantie die De Horeca Bazaar hanteert in Nederland. Deze 2 factoren worden vanaf nu versterk met een derde, namelijk; de optie tot bedrukking. De optie om uw shotglaasjes bedrukt te kopen is een enorme verbetering, mensen vinden het sfeervoller als de feestartikelen gepersonaliseerd zijn, dit straalt professionaliteit uit. Buiten het feit dat het product veel sfeer met zich meebrengt gaat het natuurlijk om de grote verbetering op het gebied van promotie, de naamsbekendheid van uw organisatie zal een enorme boost krijgen door de bedrukte artikelen.

Bedrukte feestartikelen voor horeca en evenementen!

De bedrukte shotglaasjes zijn leuk voor particulieren, zoals voor verjaardagsfeesten, bruiloften en andere bijeenkomsten of vieringen, echter zijn de bedrukte shotglaasjes net de als de bestickerde foam sticks en de bedrukte trucker caps voor een horeca ondernemer of festival organisator zoals eerder benoemd een enorme verbetering op gebied van sfeer en promotie. Vanwege het feit dat De Horeca Bazaar de inkopen van de feestartikelen rechtstreeks bij de producent doet kan er geen tussenhandelaar tussen, hierdoor blijven de marges hoog en kunnen wij u de allerlaagste prijs van Nederland garanderen. Bij De Horeca Bazaar werken we met staffel prijzen, dit wil zeggen dat we niet alleen de laagste prijs hanteren, maar ook nog eens kortingen geven voor grotere bestellingen.
9.1
Super webshop
Snelle levering
Fijne samenwerking!
Al jaren een fijne samenwerking met de mensen van HB!
Goed!!
Goede ervaring met het bestellen!
Te late levering
Bestelling is te laat toegekomen