De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte keycords - wit

Nieuw: wit keycord! handig als badgehouder

De keycord is gemaakt van polyester en van zeer goede kwaliteit voor een lage prijs! Hiernaast is het goed te gebruiken in clubs en op festivals. De keycords krijgen een leuk effect door middel van blacklight. Het helpt ook voor het onderscheiden van de feestgangers in de omgeving. Het kan gebruikt worden voor bepaalde ruimtes binnen de club of een festivalterrein. Hierdoor kunt u het makkelijk onderscheiden. Het is ook goed te combineren met onze glow in the dark verf.

De laagste prijs vind u bij De Horeca Bazaar


Bij De Horeca Bazaar streven wij naar de laagste prijsgarantie. Omdat de producten direct worden in gekocht vanuit de fabriek zit er geen dure tussenhandel tussen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om de producten tegen de laagste prijs aan te bieden aan onze klanten. Als u de keycord elders voor een lagere prijs ziet, passen wij direct de prijs aan.

9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."