De Horeca Bazaar

Bedrukte keycords

De keycord tegen de laagste prijs van Nederland! Verkrijgbaar in de kleuren: blauw , rood , oranje , wit en zwart!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Oranje
Rood
Blauw
Zwart
Standaard
Prijs
Het aanbod van festivals wordt steeds meer uitgebreid. De festivals zelf worden ook groter en meer divers in aanbod. Als organisatie dient u non stop te vernieuwen, dat kan zijn in aankleding, communicatie, als in merchandise. Zo worden ook de bekende keycords regelmatig ingezet. De keycord is multifunctioneel; te gebruiken voor promotionele doeleinden, als onderscheid voor uw personeel op het festival terrein, of puur functioneel als badgehouder. Aan de keycord kunnen pasjes of kaartjes worden gehangen.

Uw eigen bedrukte keycord voor het festivalseizoen , verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar voor de laagste prijs!

Het festival seizoen is altijd het geschikte moment om uw onderneming te promoten! Mensen hebben een goed humeur en associëren uw bedrijf met de positieve zomerse vibe. Keycords worden vaak ingezet als dergelijk promotiemateriaal, vaak in combinatie met andere promotionele artikelen zoals de (bedrukte truckercap). Niet alleen voor het festivalseizoen zijn de keycords geschikt, ook voor events of beurzen worden de zgn. lanyards ingezet. Uw keycord bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam of slogan is de ideale manier om uw onderneming te promoten. Naast onze keycords worden de bedrukte zonnebrillen en onze katoenen canvas tas ingezet voor promotionele doeleinden!

De keycord is de key tot succes

De keycord is ontstaan in de 15e eeuw, het idee is van onze Franse zuiderburen. Het idee is ontstaan in het leger van Frankrijk, daar werd een touw gebruikt om de wapens vast te maken zodat ze hem niet zouden verliezen tijdens de strijd. Door de jaren heen is de lanyard een stuk veranderd, nu wordt het vooral gebruikt voor promotiemateriaal. De keycord is gemaakt van polyester en hebben een kliksysteem waardoor u het onderste gedeelte kan verwijderen van het bovenste gedeelte.
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.