De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bedrukte keycords

De keycord tegen de laagste prijs van Nederland! Verkrijgbaar in de kleuren: blauw , rood , oranje , wit en zwart!

Filters
Wit
Oranje
Rood
Blauw
Zwart
Standaard
Prijs
Het aanbod van festivals wordt steeds meer uitgebreid. De festivals zelf worden ook groter en meer divers in aanbod. Als organisatie dient u non stop te vernieuwen, dat kan zijn in aankleding, communicatie, als in merchandise. Zo worden ook de bekende keycords regelmatig ingezet. De keycord is multifunctioneel; te gebruiken voor promotionele doeleinden, als onderscheid voor uw personeel op het festival terrein, of puur functioneel als badgehouder. Aan de keycord kunnen pasjes of kaartjes worden gehangen.

Uw eigen bedrukte keycord voor het festivalseizoen , verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar voor de laagste prijs!

Het festival seizoen is altijd het geschikte moment om uw onderneming te promoten! Mensen hebben een goed humeur en associëren uw bedrijf met de positieve zomerse vibe. Keycords worden vaak ingezet als dergelijk promotiemateriaal, vaak in combinatie met andere promotionele artikelen zoals de (bedrukte truckercap). Niet alleen voor het festivalseizoen zijn de keycords geschikt, ook voor events of beurzen worden de zgn. lanyards ingezet. Uw keycord bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam of slogan is de ideale manier om uw onderneming te promoten. Naast onze keycords worden de bedrukte zonnebrillen en onze katoenen canvas tas ingezet voor promotionele doeleinden!

De keycord is de key tot succes

De keycord is ontstaan in de 15e eeuw, het idee is van onze Franse zuiderburen. Het idee is ontstaan in het leger van Frankrijk, daar werd een touw gebruikt om de wapens vast te maken zodat ze hem niet zouden verliezen tijdens de strijd. Door de jaren heen is de lanyard een stuk veranderd, nu wordt het vooral gebruikt voor promotiemateriaal. De keycord is gemaakt van polyester en hebben een kliksysteem waardoor u het onderste gedeelte kan verwijderen van het bovenste gedeelte.
9.1
altijd goed
Bestel voor onze zaak altijd de sterretjes bij hun. Geen problemen gehad, altijd goed.
Nette en snelle service
Gewoon duidelijk, sel en netjes geleverd.
goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering
snel en goed
Super tevreden
Werd goed geïnformeerd en geholpen bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Het werd wel spannend omdat het naar verwachting bezorgd zou worden op de ...